SPORTURI  »  ALTELE  »  CM TENIS DE MASĂ

România a pierdut cel de-al patrulea meci de la CM de tenis de masă. Urmează confruntarea cu Ucraina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 12:13

Echipa feminină de tenis de masă a României a pierdut primul meci din grupa A de la Campionatele Mondiale care se desfăşoară la Dortmund (Germania).

După trei victorii pe care le-au obţinut în faţa reprezentantelor din SUA (3-1), Ungaria (3-2) şi din Belarus (3-2), "tricolorele" s-au înclinat în faţa Chinei, cu scorul de 0-3. În această după-amiază, de la ora 17:00, România va juca cu Ucraina, în ultimul meci al grupei.

Chiar dacă nu au reuşit să cîştige nici un meci, Bernadette Szocs, Daniela Dodean, Elizabeta Samara şi Camelia Poştoacă au avut o evoluţie meritorie în faţa echipei cu cele mai bune jucătoare din lume. Bernadette Szocs, tînăra minune a tenisului de masă românesc, a deschis balul în faţa chinezoaicelor, de cealaltă parte a fileului aflîndu-se chiar liderul mondial, Ning Ding. Bernie a cîştigat primul set, fiind prima jucătoare care a reuşit această performanţă în faţa lui Ding, în timpul acestei competiţii. Următoarele trei nu au mai fost favorabile româncei care a pierdut meciul, cu 1-3.

În cel de-al doilea meci, Daniela Dodean nu a putut să treacă de Yue Guo, numărul şapte mondial, la fel ca cea de-a treia româncă, Camelia Poştoacă, care a fost învinsă de Xiaoxia Li, numărul patru mondial, cu 3-0.

ROMÂNIA- CHINA 0-3
Bernadette Szocs - Ning Ding  1-3 (11-7, 7-11, 2-11, 4-11)
Daniela Dodean - Yue Guo 0-3 (8-11, 5-11, 7-11)
Camelia Poştoacă - Xiaoxia Li 0-3 (5-11, 6-11, 5-11)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează