SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

România a ratat lupta pentru turneul preolimpic la polo! „Tricolorii” au pierdut cu Germania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 17:32

Naționala masculină a României de polo a României a fost învinsă de Germania cu 15-10 (5-1, 2-5, 5-1, 3-3) la Campionatele Europene de la Budapesta într-un meci contând pentru locurile 9-12.  

Înfrângerea suferită astăzi înseamnă că „tricolorii” vor juca vineri cu Turcia pentru locurile 11-12. Dacă ar fi câștigat cu Germania, ei s-ar fi luptat pentru 9-10, iar poziția a 9-a asigura un bilet pentru turneul preolimpic de la Rotterdam (28 martie-5 aprilie).

Rezultatele României la European 

  • România - Olanda 8-9 
  • România - Serbia 7-15 
  • România - Rusia 11-10 
  • România - Grecia 7-14 
  • România - Germania 15-10

Vezi și:

Bogdan Burcea, noul selecționer al României, interviu plin de optimism: „Antrenez echipa care se va califica la Tokyo!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  23 Ianuarie 2020, 06:10

Incet-incet dispare si acest sport. Ca in multe alte sporturi, degeaba tot cauti selectioneri straini, profesionisti, daca nu ai bazele puse la punct. E mai mult chestie de imagine, e mai scump sa iti pui baza la punct, pui un strain principal si o dai ca tu ai facut ce s-a putut. Nu impresioneaza pe nimeni, e clar de unde incep problemele. La ce conditii exista in polo-ul romanesc, cu 3 bazine si 3 echipe in toata tara, faptul ca inca participam la Europene e remarcabil. Dar nu poate dura la nesfarsit, nicio resursa dar cu rezultate. Era evident ca usor-usor se va vedea regresul. E pt prima data in multi ani cand nu prindem nici macar turneul preolimpic. Baietii au dat tot ce-au putut, au jucat peste asteptari, dar efectiv nu mai exista perspective, toata baza s-a pus si aici in veterani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close