SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE INVICTUS

VIDEO + FOTO România a obținut deja 6 medalii la Jocurile Invictus + Cerere în căsătorie în cadrul lotului național

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 14:29 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 16:53

România participă la ediția din 2022 a Jocurilor Invictus, competiție destinată militarilor răniți, clasați cu gradele I și II de invaliditate. După două zile de competiție, lotul național format din 20 de persoane a câștigat 6 medalii.

În cadrul Jocurilor Invictus se desfășoară 8 probe: tir cu arcul, ciclism, înot, powerlifting, atletism, Land Rover driving challenge, vâslit și volei din poziția șezând. Ediția din acest an are loc la Haga, Țările de Jos, în perioada 16 - 22 aprilie.

FOTO: Invictus Games Echipa Romaniei
FOTO: Invictus Games Echipa Romaniei
FOTO: Invictus Games Echipa Romaniei
FOTO: Invictus Games Echipa Romaniei
FOTO: Invictus Games Echipa Romaniei
+25 FOTO

România a obținut 6 medalii la Jocurile Invictus

În primele două zile de competiție, România a câștigat două medalii de aur și 4 de argint. La proba de tir cu arcul compound individual, Marcel Neagu a reușit să câștige aurul. Tot la tir cu arcul, dar la proba pe echipe, Florin Cojocaru, Iulian Căpățână și Eduard Romila au câștigat o nouă medalie de aur pentru România.

Andreea Prisăcariu a răbufnit: „Sunt o vikingă!” » Le-a răspuns celor care i-au criticat aparițiile: „Atâta ură? Sunteți geloși?”
REACȚIE
Andreea Prisăcariu a răbufnit: „Sunt o vikingă!” » Le-a răspuns celor care i-au criticat aparițiile: „Atâta ură? Sunteți geloși?”

La aproba de arc compound, Marcel Neagu, Florin Bolovan și Mihai Toma au câștigat medalia de argint, după cum anunță MApN. O alt medalie de argint pentru România a fost obținută de Vali Ciolan, la aruncarea bilei. Eduard Romila a terminat pe locul 2 la proba de arc individual compound, iar al patrulea aur pentru delegația tricoloră a fost obținut la proba de Land Rover driving challenge.

VIDEO. Cerere în căsătorie în delegația României de la Jocurile Invictus 2022

Reprezentanții României au trăit și un moment cu adevărat emoționant, când Angel Ilovan și-a cerut iubita în căsătorie, la finalul probei de atletism.

Citește și:

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Istanbul, cu fostul antrenor al lui Halep lângă ea » Explicația din spatele unei imagini aparent curioase

19 ore pe drum! Deplasare de coșmar pentru România în Feroe » „Tricolorele” au dormit în aeroport. Cristina Neagu, pe grupul de WhatsApp: „Și când e zborul?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează