SPORTURI  »  ALTELE  »  K-1

România, pion important în organizarea K-1. VEZI Cum va ajuta asta sportul românesc!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 12:59

Promoţia Superkombat, condusă de românul Eduard Irimia, a devenit partener oficial la nivel global cu cea mai veche organizaţie de kick-boxing din lume, K-1, iar începând din această lună, cele două vor colabora pentru organizarea marilor evenimente precum K-1 Final sau K-1 Max. Totodată, mai mulţi luptători români vor fi anunţaţi pe fight-cardul galei K-1 Final 16 de la Tokyo.

"Sunt fericit că un lider al industriei europene precum Superkombat va ajuta K-1 şi suntem norocoşi de faptul că îi avem alături pe Eduard Irimia şi echipa lui pentru a putea dezvolta acest sport în toată lumea", a anunţat Doug Kaplan, CEO al K-1, printr-un comunicat remis de organizaţia cu sediul la Hong Kong.

Cu gale transmise în direct de Eurosport în 75 de ţări de pe patru continente, Superkombat a devenit cel mai important nume la nivel european în producţia de show-uri de stand-up (reguli K-1), iar prima gală unde cele două organizaţii vor colabora va fi K-1 Final 16, programată pe 14 octombrie în capitala Japoniei, Tokyo. De asemenea, vor lucra împreună şi pentru finala K-1 Max de la Atena, dar şi pentru finala K-1 de pe 26 decembrie, găzduită de New York.

"Sînt onorat că vom colabora pentru a atinge noi culmi în ceea ce priveşte producţia de evenimente. Vom ajuta K-1 să devină din nou un gigant în sporturile de contact", a afirmat şi promotorul Eduard Irimia.

Odată cu semnarea acordului, Irimia se va ocupa de vânzarea drepturilor TV ale K-1 în toată lumea, descoperirea de noi sportivi şi atragerea sponsorilor importanţi. Toate detaliile parteneriatului dintre Superkombat şi K-1 vor fi dezvăluite săptămâna viitoare cu ocazia unei conferinţe de presă, atunci când vor fi anunţate şi numele sportivilor români care vor lupta la Tokyo în K-1 Final 16.

Cu o experienţă de peste nouă ani în această industrie, Eduard Irimia a organizat peste 60 de evenimente majore pe tot teritoriul Europei, iar Superkombat, transformat în 2010 din Local Kombat, s-a impus rapid ca lider pe piaţa pe bătrânul continent. Numai ultima gala Superkombat WGP de la Varna, de luna trecută, a avut aproximativ 15 milioane de telespectatori.

Următoarea gală Superkombat este programată pentru 20 octombrie, iar printre sportivii români confirmaţi pe fight-card se numără Sebastian Ciobanu, Alexandru Lungu şi Andrei Stoica. Pe 10 noiembrie va avea loc Superkombat Final Elimination, acolo unde sunt calificaţi Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş şi Benjamin Adegbuyi, în timp ce marea finală Superkombat se va disputa pe 8 decembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unu947
unu947  •  13 August 2012, 14:14
Postat de unu947 pe 13 August 2012, 14:13

Ma gandeam ca noi trimitem alea de arata repriza! :))

*le trimitem pe

unu947
unu947  •  13 August 2012, 14:13

Ma gandeam ca noi trimitem alea de arata repriza! :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează