ALTELE  ·  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan a dezvăluit care sunt cei mai buni doi jucători de snooker împotriva cărora a jucat: „Mi-e greu să-i separ!”

Ronnie O'Sullivan, foto: Guliver/gettyimages
Ronnie O'Sullivan, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 14:51

Ronnie O'Sullivan a spus că scoțienii Stephen Hendry, 50 de ani, retras din activitate, și John Higgins, 43 de ani, încă în circuit, sunt cei mai buni jucători de snooker împotriva cărora a jucat în carieră.

Ronnie O'Sullivan, număr 1 mondial și 43 de ani, e considerat cel mai talentat jucător de snooker din istorie. Tocmai a depășit bariera de 1000 de breakuri de peste 100 de puncte, record absolut, și a atins 36 de turnee câștigate, record împărțit cu legendarul Stephen Hendry, retras din snooker în 2012.

Întrebat care au fost jucătorii cei mai buni împotriva cărora a jucat într-o carieră de 27 de ani, Ronnie O'Sullivan i-a nominalizat pe Stephen Hendry și pe compatriotul său John Higgins. Primul are 7 titluri mondial câștigate la Sheffield, în timp ce al doilea are 4 titluri.

„Higgins e cel mai bun jucător, el și cu Hendry, mi-e greu să îi separ. Mi se pare că John a devenit mai mult cu trecerea timpului, în timp ce jocul lui Hendry a suferit cu anii. Dar amândoi au dominat jocul incredibil”, a explicat Ronnie.

Campionatul Mondial de snooker începe pe 20 aprilie. Ronnie are 5 trofee. Competiția e transmisă de Eurosport.

15breakuri de 147 de puncte are Ronnie O'Sullivan în carieră, cele mai multe făcute de un jucător profesionist în istorie

 Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (1)
rop0tan  •  09 Aprilie 2019, 15:13

a uitat de Paul Hunter...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Handbal M
Aalborg - HC Motor
Digi 4
19:45 Handbal M
Kielce - Pick Szeged
Digi 2
21:45 Handbal M
PSG - Flensburg
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Gent - Dinamo Kiev
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1