SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan a dezvăluit care sunt cei mai buni doi jucători de snooker împotriva cărora a jucat: „Mi-e greu să-i separ!”

Ronnie O'Sullivan, foto: Guliver/gettyimages
Ronnie O'Sullivan, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 14:51

Ronnie O'Sullivan a spus că scoțienii Stephen Hendry, 50 de ani, retras din activitate, și John Higgins, 43 de ani, încă în circuit, sunt cei mai buni jucători de snooker împotriva cărora a jucat în carieră.

Ronnie O'Sullivan, număr 1 mondial și 43 de ani, e considerat cel mai talentat jucător de snooker din istorie. Tocmai a depășit bariera de 1000 de breakuri de peste 100 de puncte, record absolut, și a atins 36 de turnee câștigate, record împărțit cu legendarul Stephen Hendry, retras din snooker în 2012.

Întrebat care au fost jucătorii cei mai buni împotriva cărora a jucat într-o carieră de 27 de ani, Ronnie O'Sullivan i-a nominalizat pe Stephen Hendry și pe compatriotul său John Higgins. Primul are 7 titluri mondial câștigate la Sheffield, în timp ce al doilea are 4 titluri.

„Higgins e cel mai bun jucător, el și cu Hendry, mi-e greu să îi separ. Mi se pare că John a devenit mai mult cu trecerea timpului, în timp ce jocul lui Hendry a suferit cu anii. Dar amândoi au dominat jocul incredibil”, a explicat Ronnie.

Campionatul Mondial de snooker începe pe 20 aprilie. Ronnie are 5 trofee. Competiția e transmisă de Eurosport.

15breakuri de 147 de puncte are Ronnie O'Sullivan în carieră, cele mai multe făcute de un jucător profesionist în istorie

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rop0tan
rop0tan  •  09 Aprilie 2019, 15:13

a uitat de Paul Hunter...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează