SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan îşi apără Campionatul Mondial! Slujba incredibilă pe care şi-a luat-o în vacanţă :O

(foto: guardian.co.uk)
(foto: guardian.co.uk)

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 15:17

Englezul Ronnie O'Sullivan, campion mondial en-titre de snooker, a anunţat că va fi prezent la Crucible şi în acest an, deşi a lipsit la toate turneele pe puncte din acest sezon

În vîrstă de 37 de ani, Ronnie O'Sullivan putea să îşi anunţe intenţiile pînă pe 28 februarie, data limită pentru înscrierea pe tabloul Campionatului Mondial. Englezul născut în Wordsley a organizat, astăzi, o conferinţă de presă în care a pus punct anului sabatic pe care şi l-a luat după victoria din mai, de la Campionatul Mondial, şi a anunţat că se va întoarce la masa de snooker la ediţia din acest an a competiţiei. Întrebat ce l-a convins să revină în snooker, Racheta a spus că "eram plictisit" şi "era timpul să mă întorc".

De patru ori campion la Crucible, englezul a avut mai multe probleme cu depresia în ultimii ani, lucru ce l-a făcut să renunţe la acest an în circuit. În plus, Ronnie a avut şi unele neînţelegeri cu şefii snookerului, fiind ultimul jucător profesionist care s-a înscris în acest an competiţional.

A muncit în grajduri!
Ce a făcut Ronnie în timpul pierdut? Conform The Sun, englezul s-a angajat într-o fermă, acolo unde "am curăţat grajduri, am strîns gunoiul şi am reparat garduri. Mă trezeam dimineaţa, la 8, alergam 6 kilometri într-o pădure din apropiere, după care mă întorceam pentru şase ore de muncă. Aveam nevoie de o motivaţie pentru a mă ridica din pat".

Fiind cel mai iubit jucător de snooker din circuit, O'Sullivan este văzut drept unul dintre oamenii vitali pentru competiţia cu bile. "El nu e doar un jucător, e cel mai talentat jucător din istoria acestui sport", a explicat Dennis Taylor, campion mondial în 1985 şi unul dintre marii fani ai englezului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dash_berlin
dash_berlin  •  16 Aprilie 2013, 13:28
Postat de madskills pe 26 Februarie 2013, 14:30

Cel mai talentat a fost Hendry, dar care s-a "stins" la final de cariera din cauza ca era lipsit de motivatie. Pare foarte usor snookerul dar e un sport care te solicita dpdv mental aproape la fel de mult ca sahul.

hendry a fost mare,dar ronnie poate fi si mai mare daca isi continua cariera.pacat de depresiile lui.sa speram ca va trece peste ele cu bine.

mihaienache
mihaienache  •  07 Aprilie 2013, 12:36
Postat de blaustein pe 26 Februarie 2013, 15:53

Daca Mutu nu a realizat mai nimic in viata lui ma intreb oare ce ai realizat tu sau vreun alt fotbalist roman.Poi hai sa vedem: -cel mai bun marcator roman din istorie intr-un campionat strain important si probabil si cele mai multe meciuri, al 2-lea marcator din istoria nationalei, 2 turnee de Euro -campion al Italiei, UCL cu Chelsea, Juve, Fiorentina -are o nevasta calumea si celebra, copii -are bani multi, afaceri, angajati, a preluat o echipa de traditie, UTA. - nu l-am vazut sa fie arogant sau nesimtit Matale ce plm invarti, de unde te tragi?

pai fii elegant pana la capat si zi ca nu era titular nici la chelsea nici la juve mai spune si ce caracter urat si conflictual are ca trage pe nas ca se bate prin carciumi ca e un betivan notoriu un manelar desavarsit....si cred ca exemplele ar putea continua... deci lasa-ne cu mutu

robertino2
robertino2  •  26 Februarie 2013, 17:54

Asta e ca Michael Jordan, revine , ia campionatul si se apuca de maturat strazile dupa.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează