SPORTURI  »  ALTELE  »  RUSIA

S-a întors prietenul lui Putin: șeful sistemului de dopaj rus e din nou președinte al federației de fotbal!

Mutko (dreapta), Putin și Infantino, președintele FIFA
Mutko (dreapta), Putin și Infantino, președintele FIFA

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 11:43

Vitali Mutko, 59 de ani, vicepremierul Rusiei suspendat pe viață de Comitetul Olimpic pentru scandalul de la Soci, renunțase la conducerea federației în decembrie.

Vitali Mutko e una dintre cele mai întunecate figuri din sportul mondial. Considerat de WADA drept principalul vinovat și capul sistemului de dopaj rus în scandalul care a lovit Jocurile de Iarnă de la Soci (2014) și suspendat pe viață de Comitetul Internațional Olimpic pe 5 decembrie 2017.

Fost ministru al Sportului, acesta s-a retras de la șefia forului de fotbal (RFS) după decizia CIO. Oficial, nu se mai ocupa nici de Campionatul Mondial. Pe hârtie, nu mai era liderul Comitetului de Organizare. Tocmai pentru a liniști furia internațională.

Mutko, foarte apropiat de Putin, urcând împreună treptele scării politice la Sankt Petersburg, a supervizat totuși turneul final, ca vicepremier. Iar acum, se întoarce la federație, devenind a 3-a oară președintele RFS.

"Vitali Mutko nu a părăsit nicio clipă postul", a anunțat forul de la Moscova. "Doar și-a suspendat activitatea temporar".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alegsandru
alegsandru  •  06 Noiembrie 2018, 13:03

Va rog sa nu spuneti nimic de Sirena pentru ca nu aveti dovezi, este mama, femeie, chiar de culoare, supraponderala si simpatizanta a Partidului Democrat American.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  06 Noiembrie 2018, 12:43

Uite de unde ne inspiram noi :) Traiasca mama rusie ! Acolo, ca si aici, nu conteaza ca esti penal, la propriu si la figurat, atata vreme cat esti important pt partid, ramai in functie de conducere, in administratia locala sau nationala. Always and forever !

mariuss72
mariuss72  •  06 Noiembrie 2018, 12:43

Sa va uitati la Icarus, veti vedea acolo cine este acest *** golsevic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează