SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Se apropie de 100! Mikaela Shiffrin a câştigat slalomul de la Jasna

Mikaela Shiffrin în timpul coborârii de la St. Moritz Foto Imago
Mikaela Shiffrin în timpul coborârii de la St. Moritz Foto Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 19:29 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 19:58

Americanca Mikaela Shiffrin şi-a trecut în palmares a 95-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin, duminică, la slalomul de la Jasna (Slovacia), relatează AFP.

Americanca a obţinut o nouă victorie după o a doua manşă strânsă. Ea a devansat-o în cele din urmă pe croata Zrinka Ljutic (19 ani) cu 14 sutimi. Suedeza Anna Swenn Larsson a completat podiumul, la 81 de sutimi.

Pe acest traseu foarte solicitant, cea mai bună schioare din istorie a avut un avans de peste o jumătate de secundă după prima manşă. Ea nu a avut o prestaţie la fel de bună în a doua, dar a reuşit să îşi păstreze avansul, pierzând doar 38 de sutimi în faţa tinerei croate.

În vârstă de 28 de ani, campioana americană a obţinut a 58-a sa victorie la slalom şi este acum fără rival în clasamentul Cupei Mondiale, după ce slovaca Petra Vlhova (locul 2) s-a accidentat cu o zi înainte, rupându-şi ligamentul încrucişat de la genunchiul drept şi încheindu-şi sezonul.

Dinamo a ieșit la cumpărături » Trei transferuri pentru sezonul următor

VIDEO A ieșit cu nasul spart din meciul CSM București - Savehof

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează