SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFERURI

Dinamo a ieșit la cumpărături » Trei transferuri pentru sezonul următor

Branko Vujovic într-un meci al lui TSV Hannover Foto Imago
Branko Vujovic într-un meci al lui TSV Hannover Foto Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 19:13 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 19:58

Campioana României, Dinamo București, a obținut semnătura internaționalului muntenegrean Branko Vujovic, 25 de ani, și pe cea a brazilianului Haniel Langaro, având încă o mutare aproape finalizată

Dinamo se pregătește pentru sezonul următor din cupele europene. Cu speranța că va câștiga un nou titlu și va juca din nou în Liga Campionilor, echipa alb-roșiilor a transferat deja doi jucători și este în tratative cu un al treilea.

Bronz pentru Bernadette Szocs la Europa Top 16
Tenis de masă
Bronz pentru Bernadette Szocs la Europa Top 16

Inter dreapta de la EURO 2024

Dinamo a semnat cu interul dreapta muntenegrean Branko Vujovic. Stângaciul în vârstă de 25 de ani are 1,94 metri înălțime și vine din Bundesliga, de la TSV Hannover. Vujovic a mai jucat în carieră la Celje și Kielce.

Interul dreapta a jucat la EURO 2024 și a marcat 15 goluri din 27 de aruncări. Muntenegru a pierdut cu Ungaria și Islanda, dar a învins Serbia și cu 2 puncte s-a clasat pe locul 3 în grupa C.

Inter stânga de la Barcelona

Surse GSP au dezvăluit că Dinamo a închis cu succes negocierile pentru aducerea brazilianului Haniel Langaro de la Barcelona și se așteaptă semnarea contractului de către jucător. Langaro joacă în inter stânga, are 28 de ani, 1,97 metri și joacă la Barcelona din 2020.

Brazilianul a câștigat Liga Campionilor cu Barcelona în 2021 și 2022. El a mai evoluat la La Rioja (Spania) și la Dunkerque (Franța).

„Faraonul” Ali Zein pleacă de la Dinamo

Dinamo este în tratative și cu un coordonator de joc legitimat în Bundesliga și care evoluează în aceste zile la Campionatul European din Germania. Acesta este dorit la Dinamo, deoarece sârbul Lazar Kukic va pleca din vară la Pick Szeged.

De la Dinamo vor mai pleca în vară egipteanul Ali Zein și probabil Ante Kuduz, în funcție de ce jucători va reuși formația campioană să mai aducă pe postul de inter stânga.

Citește și: 

CSM București - Savehof » Victorie fără emoții pentru „Tigroaice”
CSM BUCUREȘTI - SAVEHOF
CSM București - Savehof » Victorie fără emoții pentru „Tigroaice”
Final nebun la Herning-Ikast - Rapid » Două goluri în ultimele 10 secunde
Herning-Ikast - Rapid
Final nebun la Herning-Ikast - Rapid » Două goluri în ultimele 10 secunde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  24 Ianuarie 2024, 00:24

Cea mai mare pierdere e Ali Zein, restul sunt doar plusuri la echipa si Dinamo o sa fie si mai puternica de sezonul viitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează