SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM - SAVEHOF

VIDEO A ieșit cu nasul spart din meciul CSM București - Savehof

Laura Jensen (24 de ani), handbalista celor de la Savehof, a ieșit cu nasul spart din meciul cu CSM București.
Laura Jensen (24 de ani), handbalista celor de la Savehof, a ieșit cu nasul spart din meciul cu CSM București.

Articol de , - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 18:16 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 19:00

Laura Jensen (24 de ani), handbalista celor de la Savehof, a ieșit cu nasul spart din meciul cu CSM București, câștigat de „tigroaice” cu scorul de 35-26

Laura Jensen s-a lovit grav la nas în partida CSM București - Savehof și a părăsit cu greu terenul de joc, ajutată de membrii staff-ului echipei suedeze, care i-au oferit un prosop cu care aceasta și-a acoperit nasul.

Primele concluzii după Europeanul de handbal: „Să nu mai mergem ca outsideri, ci ca o echipă care se poate bate cu toată lumea”
CE 2024
Primele concluzii după Europeanul de handbal: „Să nu mai mergem ca outsideri, ci ca o echipă care se poate bate cu toată lumea”

Reporterii GSP au surprins momentul în care jucătoarea a ieșit de pe teren, cu dureri serioase.

VIDEO. CSM București - Savehof » O jucătoare a suedezelor și-a spart nasul

Suedeza s-a așezat pe un scaun, iar echipa medicală a încercat să îi oprească sângerarea, cauzată, cel mai probabil, de o lovitură încasată de la o jucătoare a celor de la CSM.

CSM București, victorie clară cu Savehof

Echipa care a pierdut toate meciurile de până acum în grupa A și care înaintea acestui meci primise cu 101 goluri mai mult decât marcase a profitat de acele câteva minute de somnolență a adversarelor și s-a distanțat la 3-0. 

A condus ultima dată, 6-5, în minutul 13, pe când CSM a început să iasă din transa negativă, să elimine pasele greșite și aruncările defectuoase și să se apropie de ceea ce poate produce într-un meci de handbal.

Diferența de valoare și de experiență și-a lăsat tot mai mult amprenta, tinerele de la Savehof arătându-și fața reală, de jucătoare crude, care au aterizat direct în competiția cea mai feroce a Europei. Minut după minut, fază cu fază, CSM a impus ritmul, fără să atingă însă un nivel ieșit din comun al evoluției. 

Neagu a înscris pentru prima dată în minutul 19 pentru 9-6 și a intrat mai mult în joc, apoi Kobylinska și Ingstad au eliminat ratările, astfel încât tabela a ajuns la un anunț mai aproape de realitate la finalul reprizei întâi, 18-10.

Indigo apoi peste începutul de meci, bucureștencele pornesc partea secundă cu frâna trasă, lăsându-le pe adversare să câștige experiență la preț mic. Vestea îmbucurătoare a venit odată cu intrarea pe teren a lui Elizabeth Omoregie, operată la menisc după o accidentare suferită anul trecut, pe 6 iunie. 

A lipsit mult versatilul centru și parcă nu era meci mai potrivit pentru întoarcerea ei în acțiune. Înaintea ultimului sfert de oră, CSM păstra un avantaj de 9-10 goluri, antrenorul Vasile introducându-le pe teren și pe Stoica, Rotaru, Mihai, prilej bun de a ataca poarta, de a aduna minute de joc. 

Tânăra extremă Mihaela Mihai, în vârstă de 19 ani, a stat și ea mult pe margine cu o accidentare la ligamentul încrucișat posterior, suferită în timpul Europeanului de tineret. Până la urmă, campioana României s-a impus cu 35-26, victorie fără emoții. 

Acestea se vor activa în etapa următoare, când CSM o va înfrunta pe Gyor, liderul neînvins al grupei, în Ungaria. Nu va mai fi o plimbare prin parc cu mici rătăciri pe alei nebătute, ci cea mai dură ciocnire posibilă. Și un reality check necesar.

Citește și alte știri din handbal:

Sold out la Gloria Bistrița cu Nantes, derby-ul grupei C în EHF European League!
EHF EUROPEAN LEAGUE
Sold out la Gloria Bistrița cu Nantes, derby-ul grupei C în EHF European League!
Final nebun la Herning-Ikast - Rapid » Două goluri în ultimele 10 secunde
Herning-Ikast - Rapid
Final nebun la Herning-Ikast - Rapid » Două goluri în ultimele 10 secunde

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează