SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

Soția lui Alex Benga face spectacol pe pârtie! Iulia domină schiul alpin feminin românesc, desi are trei copii acasă și a făcut o pauză de 8 ani

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 19:36

Iulia Benga a câștigat trei din cele patru curse feminine de slalom ale FIS SES Nation Cup, competiție internațională de schi care s-a desfășurat zilele trecute în Poiana Brașov.

Mai mult, în cea de-a patra a terminat pe locul secund, după Maria Ioana Constantin. Brașoveanca și-a continuat astfel parcursul foarte bun din acest sezon, după patru curse în Bulgaria, cu două clasări pe ultima treaptă a podiumului, la Pamporovo și la Borovets. 

„Am continuat să mă antrenez și rezultatele au continuat să vină. Mi-aș fi dorit să câștig în toate cele patru zile în Poiană, dar e în regulă și cu o clasare pe poziția a doua. Sunt mulțumită de rezultate, împlinită sufletește. Când m-am reapucat de schi am vrut podiumuri. Din 18 curse internaționale la care am participat de atunci, în 14 am terminat pe podium. Deci...obiectiv îndeplinit J”, a spus sportiva care se pregătește în continuare pentru Campionatele Naționale ale României. 

Speranță a schiului românesc în urmă cu un deceniu, după 8 ani de pauză, cu trei copii şi tot atâtea operaţii de cezariană, soția fotbalistului Alex Benga a revenit pe pârtie în iarna trecută, la vârsta de 30 de ani. 

„Este un model pentru schiul românesc! Ar trebui susținută! Eu la club o susțin cu tot ce e nevoie. Merge foarte bine! Este cel mai de valoare sportiv al Romaniei la schi și un exemplu pentru tânăra generație. Cu 3 copii reuseste să se antreneze, să meargă la concursuri și să aibă rezultate remarcabile”, a spus antrenorul Iuliei, Ioan Gabriel Nan, pentru aimx.ro. 

Soția lui Alex Benga face spectacol pe pârtie! Iulia domină schiul alpin feminin românesc, desi are trei copii acasă și a făcut o pauză de 8 ani

La masculin, cursele din Poiana Brașov au fost castigate de Ștefan Claudiu Tudoran, Viktor Petkov (Macedonia), Eldar Salihovic (Muntenegru) și Robert Zold.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  23 Februarie 2020, 21:06

Frumos si ca atitudine si ca exemplu si ca tot ce face, felicitari scumpa doamna!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează