SPORTURI  »  ALTELE  »  SPANIA

Stadionul lui Real poate deveni ring de luptă » Evenimentul grandios care poate fi găzduit în Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 10:16

Potrivit postului de radio irlandez Newstalk, cei de la Real Madrid au confirmat interesul pentru organizarea unei gale de UFC, în care Connor McGregor ar urma să lupte pentru titlu.

Clubul Real Madrid, prin intermediul unui purtător de cuvânt, a declarat: "Am fi fericiți să găzduim un eveniment UFC. Stadionul nostru poate primi peste 80.000 de fani. Gala trebuie să se desfășoare între lunile mai și iulie".

Varianta este una plauzibilă, dacă luăm în calcul prietenia dintre Cristiano Ronaldo și Connor McGregor. Ce doi au fost surprinși petrecându-și vacanța de vară împreună, în Statele Unite ale Americii.

Stadionul Santiago Bernabeu a fost inaugurat în anul 1947 și are o capacitate de 81.044 de locuri. Arena a găzduit finala Campionatului European din 1964 și finala Campionatului Mondial din 1982.

sursa: www.newstalk.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează