SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

FOTO Staff-ul Aniei Caill, reacție după postarea în care Novak cere plecarea conducerii FR Schi. Ce face sportiva

Ania Caill (26 de ani), schioarea care nu va participa la JO de la Beijing pentru România, se pregătește de etapa de cupă mondială de la Garmisch-Partenkirchen, unde va concura în weekend în probele de coborâre și Super-G. +4   FOTO
Ania Caill (26 de ani), schioarea care nu va participa la JO de la Beijing pentru România, se pregătește de etapa de cupă mondială de la Garmisch-Partenkirchen, unde va concura în weekend în probele de coborâre și Super-G.

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 16:29 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 16:36

Ania Caill (26 de ani), schioarea care nu va participa la JO de la Beijing pentru România, se pregătește de etapa de cupă mondială de la Garmisch-Partenkirchen, unde va concura în weekend în probele de coborâre și Super-G.

Aflată la Garmisch-Partenkirchen, în Germania, Ania Caill s-a antrenat astăzi înaintea etapei de cupă mondială care va avea loc acolo în weekend.

Obiceiul ciudat al finalistei de la Australian Open. Ce face între gameuri: „Nu am văzut niciodată așa ceva în tenis!”
AUSTRALIAN OPEN
Obiceiul ciudat al finalistei de la Australian Open. Ce face între gameuri: „Nu am văzut niciodată așa ceva în tenis!”

Ania Caill, imagini de la antrenamentul de azi

Staff-ul ei a reacționat, prin antrenorul Ioan Achiriloaie, la declarațiile lui Eduard Novak, ministrul sportului din România.

Mă bucur foarte tare că domnul Novak s-a poziționat. Din păcate, pentru JO e prea târziu. În momentul în care federația a refuzat locul, el s-a dus către altă țară. Dar ne bucurăm că a luat atitudine. Sperăm că, dacă nu pentru noi, pentru generațiile viitoare nu o să fie atât de grele, ba chiar o să-i împingă pe copii să facă schi alpin.

La cum merg lucrurile acum, nu au cum să facă performanță în sportul ăsta. Sper ca generațiile viitoare să nu pățească ce am pățit noi, asta-i cel mai important”, a spus Ioan Achiriloaie, antrenorul Aniei, pentru GSP.ro.

În vârstă de 26 ani, Ania Caill nu va merge la JO de la Beijing 2022 după ce i-a fost refuzat inițial accesul în baza locului automat avut de România, pentru ca apoi FR Schi să refuze locul suplimentar adus chiar prin clasarea ei pe locul 197 mondial.

Importatorul firmei sportive Salomon a anunțat, azi, că retrage orice colaborare cu federația de schi, în timp ce ministrul Eduard Novak a avut o reacție târzie, dar tranșantă, în care cere demisia președintelui FR Schi.

Citește și:

Un gigant al echipamentelor sportive renunță la asocierea și colaborarea cu Federația Română de Schi după cazul Ania Caill

Federația Internațională de Schi, răspuns pentru GSP în cazul Caill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
4131983296925103
Petronela Dronca  •  28 Ianuarie 2022, 00:46

O rusine! Nu înteleg cum un mos care, cel mai probabil nu stie cum să tină în mâini nici betele de ski, are audacitatea să refuze locul câstigat pe merit de catre skioarea Caill. Asa a ajuns România!? Trist.

adrian_hora
adrian_hora  •  27 Ianuarie 2022, 17:11

presedintele federatiei de schi e un mosulica fara nici o treaba. secretarul, puiu gaspar este tartorele de acolo. ala are ceva cu fata. ministrul sa taie banii complet pentru federatie atata vreme cat gaspar ocupa o functie acolo. asta daca vrea sa se faca ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează