SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA MONDIALĂ

Succes brazilian » Românii au cucerit cinci medalii la Cupa Mondială de la Sao Paolo

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 20:05

Daniel Brata a cîştigat, duminică, medalia de bronz la categoria minus 100 de kilograme, la Cupa Mondială de judo de la Sao Paolo ( Brazilia).

Românul a cîştigat grupa B, eliminîndu-l pe azerul Elmar Gasimov, dar în semifinale a cedat în faţa belgianului Elco Van Der Geest şi a obţinut medalia de bronz la categoria la care a concurat.

Ultimul reprezentant al României în competiţie, la plus 100 kilograme, Vlăduţ Simionescu a pierdut ultima luptă pentru cîştigarea grupei A în faţa ungurului Bor Barna, a intrat în recalificări şi a fost învins la prima confruntare de iranianului Mohammad Rodaki.

Delegaţia României a încheiat participarea la Cupa Mondială de la Sao Paolo cu cinci medalii: două medalii de argint - Alina Dumitru (48 kg) şi Dan Fîşie (66 kg),  trei medalii de bronz - Andreea Chiţu (57 kg), Costel Dănculea (73 kg) şi Daniel Brata (minus 100 kg).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 00:31

Bravo!

flafy
flafy  •  26 Iunie 2011, 21:56

felicitari!!

fuller
fuller  •  26 Iunie 2011, 21:31

Felicitari. Tinand cont de cat de putin este investit in sportul romanesc (poate cu exceptia fotbalului), este remarcabil ca mai avem sportivi care se daruiesc si reusesc sa fie competitivi la nivel mondial. Felicitari intregii echipe si antrenorilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează