SPORTURI  »  ALTELE  »  EVENIMENT

Supereveniment la Galați! Generațiile de nota 10 ale Oțelului se duelează într-un meci demonstrativ: toate detaliile partidei

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 17:43

Stadionul Oțelul va găzdui pe 27 octombrie un eveniment deosebit pentru orașul Galați. Cele mai importante nume din istoria clubului, care în 2011 a uimit Europa după ce a câștigat titlul și a mers în grupele Champions League, se întâlnesc într-un meci demonstrativ organizat de promotorul Adrian Troscenco.

Disputa care va alinia la start nume precum Dorinel Munteanu, Florin Cernat, Vali Ștefan, Daniel Florea sau Gabi Paraschiv va avea loc înaintea meciului de Liga a 3-a dintre Oțelul și CSM Roman.

Practic, meciul va pune față în față cele mai de succes generații ale fotbalului din Galați: echipa anilor '90 care dădea frisoane granzilor din București la orice meci, contra echipei campioane a lui Dorinel Munteanu.

La acest eveniment, intitulat "Legendele Galațiului" vor fi și invitați de marcă precum Dănuț Lupu sau Claudiu Vaișcovici. La meci sunt așteptați mai bine de 5000 de suporteri ai Oțelului.

De asemenea, la 30 de ani de la cea mai mare performanță din istoria clubului, victoria cu Juventus, scor 1-0, superechipa Oțelului de la acea vreme va fi premiată într-un cadru festiv.

Echipa Oțelului din meciul cu Juventus:
Călugăru - Borali, Anghelinei, Agiu, Gelu Popescu - Marius Stan, Burcea, Profir, Octavian Popescu - Ralea, Antohi
Au mai intrat: Oprea și Drăgoi

f6a89b87 e4f4 49fc 83c1 b1eee3a2217e

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează