SPORTURI  »  ALTELE  »  CE DE TENIS DE MASĂ

Surpriză mare la Campionatele Europene: Eliza Samara a fost eliminată!

Elizabeta Samara
Elizabeta Samara

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 19:03

Eliza Samara, 29 de ani, campioană europeană la simplu în 2015, a fost eliminată de Margarita Pesoțka, din Ucraina, încă din primul tur la Campionatele Europene de tenis de masă. 

A treia jucătoare a Europei, Eliza Samara, a pierdut joi în primul tur la simplu la Campionatele Europene individuale de la Alicante, Spania. Un rezultat puțin așteptat, mai ales că românca în vârstă de 29 de ani era considerată la începutul competiției una dintre favorite. Rezultatele anterioare o recomandau, cel mai recent fiind cucerirea medaliei de aur la CE 2015.

Eliza a prins o zi proastă și o adversară în formă, ea înclindu-se în fața numărului 59 european, Margarita Pesoțka, din Ucraina, cu 1-4 (-8, -10, 9, -10, -7). Samara a câștigat totuși ieri un meci, pe cel de dublu, pe care l-a jucat alături de Bernadette Szocs.

"Berni" a avut joi o zi complicată, cu patru meciuri, ea câștigând trei și pierzând unul. Românca în vârstă de 23 de ani a evoluat la simplu, la dublu și la mixt.

La cea din urmă probă, ea și Ovidiu Ionescu au fost aproape de medalie, fiind învinși în sferturi de finală de germanii Ruwen Filus/ Ying Han/ cu 1-3 (-4, -9, 4, -11). La simplu, ea a trecut de poloneza Li Fen cu 4-0 (7, 3, 7, 6).

Tot ieri, Irina Ciobanu a avansat pe tabloul de simplu, dar și pe cel de dublu, alături de Adina Diaconu. Campionatele Europene continuă, la Alicante, cu români implicați în acțiune și se încheie duminică.

Vezi și: Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au pierdut în sferturile de finală la Campionatele Europene

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează