SPORTURI  »  ALTELE  »  JUNIORI UNDER-19

Timişoara a cîştigat Campionatul naţional Under-19, după o finală dramatică împotriva Academiei lui Hagi

FC Timişoara s-a încoronat cu titlul de campioana naţională Under-19, după ce a cîştigat finala disputată la Buftea în faţa Viitorului Constanţa. +10   FOTO
FC Timişoara s-a încoronat cu titlul de campioana naţională Under-19, după ce a cîştigat finala disputată la Buftea în faţa Viitorului Constanţa.

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 14:44

FC Timişoara s-a încoronat cu titlul de campioana naţională Under-19, după ce a cîştigat finala disputată la Buftea în faţa Viitorului Constanţa. La meci au asistat 500 de spectatori, printre oficialii prezenţi regăsindu-se şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Finalul a fost dramatic pentru puştii de la Academia lui Gheorghe Hagi, care au dominat per ansamblu disputa. Aceştia au deschis scorul în minutul 75, prin fundaşul central Florentin Tudorache, care a trimis cu capul în poartă, în urma unui corner. Jucătorii de la malul mării s-au crezut învingători prea devreme şi au pierdut în cele din urmă titlul de campioni în ultimele zeci de secunde ale partidei.

FC Timişoara a revenit pe tabelă în minutul 90, atunci cînd atacantul Velici a reuşit să înscrie din faţa porţii, tot în urma unei lovituri de la colţ. Acelaşi Velici a înscris golul victoriei bănăţenilor în primul din cele minute de prelungiri dictate de arbitru.

Finala mică s-a desfăşurat în deschidere, de la ora 9:00, pe terenul sintetic de la Buftea, şi a fost cîştigată de FC Politehnica 2002 Timişoara, care a dispus cu scorul de 2-0 de Dinamo Bucureşti. Ambele goluri au fost marcate de Iulian Vintura, în minutele 50 şi 79.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
alin.tat
alin.tat  •  20 Iunie 2011, 01:15

la otelu se investeste in arbitrii nu in juniori , iar la steaua sunt bani de spart aiurea in loc de rabdare

davitz
davitz  •  19 Iunie 2011, 18:58

Alo F.R.F. cum de o luat POLI cupa ,faceti ceva ca nu au voie!

robydan09
robydan09  •  19 Iunie 2011, 18:43

Ce rege ma frate.. Marius Constantin e rege.. nu-i mai ziceti lu' Hagi rege..haha. sunt funny rapidistii azi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează