SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

GALERIE FOTO Tom Brady, luat peste picior de către cea mai frumoasă jucătoare de golf: „Nu este cel mai bun nici măcar în propria casă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 14:35 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 15:54

Tom Brady (44 de ani) și-a anunțat în mod oficial despărțirea de fotbalul american în urmă cu câteva zile, însă acest lucru nu a impresionat-o și pe Paige Spiranac (28 de ani), faimoasa jucătoare de golf.

Fosta jucătoare profesionistă de golf, acum model și influencer pe Instagram, l-a criticat pe legendarul fotbalist american și este de părere că Brady nu mai poate fi considerat drept cel mai bun jucător din NFL al tuturor timpurilor.

+45 FOTO

Tom Brady, luat peste picior de cea mai frumoasă jucătoare de golf

„Tom Brady s-a retras și oamenii discută dacă el este cel mai bun jucător din toate timpurile. El nu este cel mai bun nici măcar în propria casă, să fim realiști! Gisele, soția lui, hotărăşte tot.

Disprețuiesc această discuție, chiar o urăsc, pentru că sunt atât de multe legende care au făcut istorie în sporturile lor, cum ar fi: Conor McGregor, Muhammad Ali, Tiger Woods, Michael Phelps.

Dar când vine vorba de cel mai bun din toate timpurile, nu există altul mai mare decât Michael Jordan”, a spus Spiranac, pentru pagina Points Bet.

+45 FOTO

Retragerea

Brady a declarat că se va ocupa mai mult de afacerile în care este implicat, fiind co-fondator a 3 firme, în domeniul nutriției și al fitness-ului, al producerii de echipament sportiv, dar și al cryptomonedelor. 

De asemenea, acesta a spus că se va dedica mai mult familiei sale. Este căsătorit cu celebrul model Gisele Bundchen, alături de care are 2 copii.

Cristiano Ronaldo, criticat dur de fani după eliminarea din Cupa Angliei: „Ești terminat!”
ANGLIA
Cristiano Ronaldo, criticat dur de fani după eliminarea din Cupa Angliei: „Ești terminat!”

Tom Brady, un exemplu de seriozitate

Tom Brady a ales să-și încheie cariera de jucător profesionist la vârsta de 44 de ani. După 22 de ani în NFL acesta nu a lăsat în urmă doar un palmares uimitor, dar și un exemplu de urmat pentru tinerii sportivi din lumea întreagă, ce tind să aibă o carieră lungă, înțesată de performanțe.

Titlul de cel mai bun jucător din istoria NFL este un subiect dezbătut din greu. Dar când vine vorba despre cel mai serios jucător ce a evoluat în ligă, Brady este cel mai vehiculat nume.

Citește și:

Paige Spiranac acuzată că se îmbracă prea provocator le răspunde contestatarilor: „Nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul”

Inter și AC Milan, front comun înainte de Derby della Madonnina » Au insistat să plătească 500.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ucluj2011
ucluj2011  •  06 Februarie 2022, 09:19

Încă o băgătoare de seamă (da , dar e "frumoasă" ș*** , lipsită de valoare , educație și bun simț , o incompetentă într'ale sportului își dă cu părerea , adică cu mucii în fasole. O habarnistă care nu a făcut nimic la viața ei își dă cu părerea despre unul din TOP 3 fotbaliști (NFL) din toate timpurile. Dacă aș fi în locul lui Brady *** , sau măcar aș pune-o la locul ei de zero barat. Ciudate vremuri trăim!!! A venit vremea pro/ști/lor , a lichelelor și a NonValorilor. Și mai au și "urmăritori"... ce să-ți povestesc!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  05 Februarie 2022, 18:16

Mmmmm, *** mult și bun !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206442251877526
Adrian Barbu  •  05 Februarie 2022, 18:07

Alt “articol” de un “jurnalism deontologic” desavarsit, marca “redactia ghesepe”! Fac pariu ca toate tastaturile din “redactia ghesepe” sunt pline de bale (nu fotbalistul…) Hai cu “moderarea” comentariului!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează