SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Un sportiv a aflat de pe Facebook că familia lui a fost ucisă: „Am început să urlu în mijlocul aeroportului”

Blake Bivens a trecut prin clipe tragice // Sursă foto: Facebook
Blake Bivens a trecut prin clipe tragice // Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 16:11

Jucătorul de Baseball Blake Bivens (24 de ani) a dezvăluit că a aflat de moartea familiei sale prin intermediul unei postări pe Facebook.

Știrea care a anunțat decesul soției, a fiului și a soacrei lui Blake l-a surprins pe sportiv în timp ce-și verifica feed-ul rețelei de socializare citată. Aflat în Tennessee, sportivul a fost șocat de tragedia cauzată de Matthew Bernard, cumnatul său care suferă de o boală psihică.

Blake Bivens: „Am început să urlu în mijlocul aeroportului”

„De îndată ce am deschis Facebook-ul, am văzut doar un titlu, iar acolo se specifica faptul că-l căutau pe cumnatul meu. Și așa am știut că s-a întâmplat ceva. I-am sunat imediat pe părinții mei.

La acel moment, știam că trebuie să-mi adun lucrurile. Mi-am dat seama că ai mei au pățit ceva. Am început imediat să urlu în mijlocul aeroportului”, a declarat Bivens, citat de CNN.

Un sportiv a aflat de pe Facebook că familia lui a fost ucisă: „Am început să urlu în mijlocul aeroportului”

Soacra lui Bivens, Joan Denise Jefferson Bernard (stânga), 62 de ani, soția sa Emily Bernard Bivens (centru), 25 de ani, și fiul lor, Cullen Micah Bivens (dreapta), în vârstă de doar 14 luni, au fost găsiți morți în august 2019, într-un oraș din sudul Virginiei. Matthew Thomas Bernard, fratele soției lui Bivens, a fost arestat, acuzat fiind de cele 3 ucideri.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Popescu exultă: „De la aeroport la Gara de Nord în 15 minute! Proiectul meu de suflet e aproape gata” » Când va fi dată în folosință noua cale ferată

Așteptarea a luat sfârșit! Știm data exactă la care Bundesliga va reveni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează