ALTELE  ·  TRAGEDIE

Un sportiv a aflat de pe Facebook că familia lui a fost ucisă: „Am început să urlu în mijlocul aeroportului”

Blake Bivens a trecut prin clipe tragice // Sursă foto: Facebook
Blake Bivens a trecut prin clipe tragice // Sursă foto: Facebook

Miercuri, 06 Mai, 16:11

Jucătorul de Baseball Blake Bivens (24 de ani) a dezvăluit că a aflat de moartea familiei sale prin intermediul unei postări pe Facebook.

Știrea care a anunțat decesul soției, a fiului și a soacrei lui Blake l-a surprins pe sportiv în timp ce-și verifica feed-ul rețelei de socializare citată. Aflat în Tennessee, sportivul a fost șocat de tragedia cauzată de Matthew Bernard, cumnatul său care suferă de o boală psihică.

Blake Bivens: „Am început să urlu în mijlocul aeroportului”

„De îndată ce am deschis Facebook-ul, am văzut doar un titlu, iar acolo se specifica faptul că-l căutau pe cumnatul meu. Și așa am știut că s-a întâmplat ceva. I-am sunat imediat pe părinții mei.

La acel moment, știam că trebuie să-mi adun lucrurile. Mi-am dat seama că ai mei au pățit ceva. Am început imediat să urlu în mijlocul aeroportului”, a declarat Bivens, citat de CNN.

Soacra lui Bivens, Joan Denise Jefferson Bernard (stânga), 62 de ani, soția sa Emily Bernard Bivens (centru), 25 de ani, și fiul lor, Cullen Micah Bivens (dreapta), în vârstă de doar 14 luni, au fost găsiți morți în august 2019, într-un oraș din sudul Virginiei. Matthew Thomas Bernard, fratele soției lui Bivens, a fost arestat, acuzat fiind de cele 3 ucideri.

Citește mai multe știri de actualitate:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1