SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

UPDATE Argint pentru Andreea Chiţu » Românca a pierdut finala Campionatului Mondial de Judo

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2015 12:44

Andreea Chiţu a pierdut azi finala Campionatului Mondial de Judo de la Astana, împotriva japonezei Misato Nakamura şi a obţinut medalia de argint.

14:30

UPDATE:  Andreea Chiţu a învins-o, în semifinale, pe Gulbadam Babamuratova din Turkmenistan şi s-a calificat în finala de la Campionatele Mondiale de judo de la Astana. Astfel, românca are asigurată medalia de argint.

În finală, Andreea Chiţu o va întîlni, tot azi, pe japoneza Misato Nakamura, care a trecut de brazilianca Erika Miranda.

Ştirea iniţială:

Chiţu a învins-o, în sferturile de finală, pe italianca Odette Giuffrida, după ce anterior trecuse de Hela Ayari în primul tur şi de Distria Krasniqi în optimile de finală.

În semifinale, Andreea Chiţu o va întîlni, tot marţi, pe Gulbadam Babamuratova. În cealaltă semifinală se vor întîlni japoneza Misato Nakamura şi brazilianca Erika Miranda.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
wallachian
wallachian  •  25 August 2015, 20:19

Bravo Andreea! CSA! CSA! CSA!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  25 August 2015, 15:21

cum sunt japonezii astia , mici si puternici . Japoneza a fost mai buna iar Andreea a dat totul deaia parea bucuroasa la final . Locul 2 la Mondiale e un rezultat foarte foarte bun daca nu uitam in ce stadiu se afla sportul romanesc .

bakunin
bakunin  •  25 August 2015, 15:10
Postat de onduku pe 25 August 2015, 15:05

I-a dat meciul japonezei? Pai la scor a fost 0-0, dar ii daduse galben arbitrul Andreei. E foarte puternica Nakamura!

Da, Andreea a pierdut din cauza avertismentului primit, chiar daca japoneza n-a punctat efectiv. Totusi, per ansamblu Nakamura a fost superioara, a atacat permanent si merita medalia de aur. Japoneza si kosovara Majlinda Kelmendi sint singurele adversare impotriva carora Andreea Chitu e usor inferioara. Pacat...anul asta era o paine de mincat, in conditiile absentei kosovarei; la Rio va fi mai greu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează