SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Vestimentaţia căpitanului » Cosmin Radu a lansat ieri o linie de echipament realizată exclusiv pentru poloişti

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 22:19

Cosmo se numeşte echipamentul pe care Cosmin Radu îl va produce în România


"Este un proiect la care lucrez de un an de zile. Am dorit un produs de calitate realizat în ţara noastră. În momentul de faţă îl pot pune la dispoziţia echipelor de polo din România. Pentru fiecare formaţie, echipamentul va fi personalizat", a declarat centrul primei reprezentative.

La 33 de ani, Cosmin Radu spune că îşi doreşte să înregistreze în afaceri acelaşi succes pe care l-a realizat şi în viaţa de sportiv. "'Am învăţat din sport că este important să faci toate lucrurile cum trebuie, pentru a avea succes", a declarat Cosmin, care evoluează la campioana Croaţiei, Primorje Rijeka.

Poloistul a oferit primul slip fostului său coleg, Andrei Iosep, acum antrenorul celor de la Dinamo. Linia vestimentară Cosmo cuprinde produse pentru nataţie: slip, costum pentru fete, cască, halat, tricou şi trening.

"Trebuie să fim agresivi!"
România întîlneşte azi, de la ora 18:00, în bazinul "Anatolie Grinţescu", din cadrul Complexului Dinamo, campioana mondială Ungaria, într-un meci din Liga Mondială. Dejan Stanojevici, tehnicianul sîrb al României, a declarat că elevii săi trebuie să fie agresivi în faţa maghiarilor. "Dorinţa mea este să scădem diferenţa care există acum între echipa României şi cea a Ungariei. Trebuie să fim realişti în privinţa rezultatelor pe care le aşteptăm. În formaţia pe care o antrenez eu sînt mulţi tineri, acum este un schimb de generaţii'', a subliniat Stanojevici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează