SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO + FOTO Jon Jones, campion suprem în UFC după lupta cu Anthony Smith: „N-am mai întâlnit așa ceva! Vorbea cu mine în timp ce îl loveam”

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 10:14

Jon Jones (31 de ani) își păstrează centura de campion UFC la categoria semigrea după victoria obținută în decizie unanimă obținută în fața lui Anthony Smith (30 de ani).

Las Vegas a fremătat duminică seară. Gala UFC 235, cel mai așteptat eveniment din al debutului de an în sporturile de contact, nu a dezamăgit.

Evenimentul principal al galei, înfruntarea dintre americanii Jon Jones și Anthony Smith, s-a decis la puncte după finalul a 5 runde electrinzante.

În ciuda unei penalizări de două puncte pentru un genunchi aplicat neregulamentar în runda cu numărul 4, Jones a câștigat fără dubii, scor 48-44.

13 victorii consecutive în meciuri de titlu are Jon Jones

La finalul luptei, Jones și-a lăudat oponentul: „Jos pălăria în fața lui Smith. Acum înțeleg de ce i se spune «Inimă de Leu». Nu am întâlnit niciodată pe cineva care să vorbească cu mine în timp ce îl lovesc. E atât de rezistent. Incredibil!”.

Vezi și: 

CRISTIAN CIOCAN - LUIS „KING KONG” ORTIZ // „Greul” Ciocan, învins fără drept de apel de Luis Ortiz » Decizie în unanimitate pentru cubanez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează