SPORTURI  »  ALTELE  »  BODYBUILDING

VIDEO + FOTO Secretul unei transformări uluitoare: adolescentul care a ajuns "monstrul" sălilor de fitness și face îndreptări cu 350 kg!

foto: instagram +3   FOTO
foto: instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 11:09

Fost jucător de cricket pînă la 19 ani, Martyn Ford (33 de ani) este acum un bodybuilder fioros de aproape 150 kg!


El a dezvăluit pentru dailymail.co.uk care a fost declicul transformării lui uluitoare. "M-am accidentat la 19 ani, am scăzut în greutate și am crezut că n-o să mai pot face sport. Am intrat într-o depresie puternică" explică "Bestia" care și-a vărsat apoi toată furia pe aparatele din sala de fitness. Englezul spune că a urmat un program riguros de antrenament, patru zile pe săptămînă, și că mănîncă la fiecare oră pentru a-și întreține masa musculară impresionantă. 

5000 leicheltuiește Martyn Ford lunar pe mîncare

Ford îndoaie bara la îndreptări, are un record personal de 350 de kg, și împinge la presa pentru picioare o greutate echivalentă cu cea a unui autoturism Smart (750 kg).

Se pregătește să debuteze oficial în actorie anul acesta, în filmul Undisputed 4. Numele personajului pe care-l interpretează i se potrivește perfect: Koshmar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Noiembrie 2015, 17:45

fomica,razvan,monstrul din bucuresti se joaca cu 350 de kg

valiro
valiro  •  10 Noiembrie 2015, 13:52

Auzi la ei, cheltuie 50000 lei. Pai ce face ma isi cumpara mancare din Romania ?

mantaur
mantaur  •  10 Noiembrie 2015, 13:13

Sper să nu îi pleznească ”steroidizații” să iasă ureea prin el ca prin butoiul de votka ciuruit de AK47! Ai grijă de tine, pune banul deoparte și termină cu porcăriile alea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează