SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

VIDEO Nu e O'Sullivan, dar e Ding! Break maxim reuşit de chinez » Revenire incredibilă în finala cu Robertson

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 11:58

Chinezul Ding Junhui a reuşit un nou break maxim în Players Tour Campionship şi a avut o revenire incredibilă în finala cu australianul Neil Robertson.

Fostul campion mondial din 2010 l-a condus cu 3-0 pe Ding în finala de aseară, dar chinezul a revenit incredibil şi nu i-a mai dat nici o şansă lui Robertson în următoarele jocuri. Ding a cîştigat cu 4-3 pînă la urmă, reuşind un procentaj de 99% la loviturile de buzunar.

Mai mult, sîmbătă seară, în partida cu Mark Allen din sferturi, Ding a reuşit un nou break de 147 de puncte! Chinezul de doar 25 de ani este în topul mondial cu 5 breakuri maxime în cariera sa de pînă acum. În prezent, doar cei trei mari jucători, O'Sullivan, Hendry şi Higgins, au mai multe breakuri maxime. Primii doi sînt la egalitate cu 11 astfel de reuşite, în timp ce Higgins are 7.

VIDEO cu breakul maxim reuşit de Ding în meciul cu Mark Allen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thumbzilla
thumbzilla  •  20 Martie 2013, 12:00

ding e un jucator foarte talentat.astept cu nerabdare mondialele de anul asta,si sper ca roonie sa-si apere cu scucces titlul mondial.best of luck roonie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează