SPORTURI  »  ALTELE  »  FILMARE VIRALĂ

VIDEO Filmarea anului? O femeie se antrena și a înregistrat, fără să vrea, lovitura militară de stat!

O femeie cu numele Khing Hnin Wai pare să-și continue antrenamentul, în timp ce SUV-urile negre merg până la un punct de control de securitate pe drumul care duce la complexul Adunării Uniunii din spatele ei.
O femeie cu numele Khing Hnin Wai pare să-și continue antrenamentul, în timp ce SUV-urile negre merg până la un punct de control de securitate pe drumul care duce la complexul Adunării Uniunii din spatele ei.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 09:00 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 10:27

Într-un filmuleț care a devenit viral, o femeie din Myanmar apare în timp ce face câteva mișcări de aerobic, iar pe fundal se văd mașinile care dau lovitura militară de stat în țara din sud-estul Asiei. 

Filmările sunt din capitala Naypyidaw. O femeie cu numele Khing Hnin Wai pare să-și continue antrenamentul, în timp ce SUV-urile negre merg până la un punct de control de securitate pe drumul care duce la complexul Adunării Uniunii din spatele ei. 

Pe măsură ce cântecul optimist avansează, convoiul devine din ce în ce mai mare. Dansatoarea nu pare să știe ce se întâmplă în spatele ei. Odată cu trecerea cântecului, se pot vedea siluete care se grăbesc să deschidă baricada și să lase mașinile să treacă, notează Guardian.

Azi dimineață, Khing Hnin Wai a postat din nou pentru a spune că a filmat mai multe videoclipuri în locația anterioară și că imaginile sunt reale. Ea a filmat cursuri de dans în afara Adunării de 11 luni, a spus ea.

Ce s-a întâmplat în Myanmar

  • Armata din Myanmar a preluat luni controlul țării, după arestarea liderei de facto a guvernului, Aung San Suu Kyi, a preşedintelui Win Myint, a altor oficiali din Liga Naţională pentru Democraţie (LND), dar şi din alte partide mai mici, într-un raid militar organizat înaintea zorilor;
  • Noul preşedinte interimar este Myint Swe, care deţinea funcţia de vicepreşedinte înaintea loviturii de stat. Şeful forţelor armate, Min Aung Hlaing, va controla autorităţile, potrivit canalului Myawaddy News. Liderii militari au instituit stare de urgență pe o perioadă de un an, informează Libertatea

Citește și: 

Maria Sharapova și-a arătat formele într-un costum mulat, pe Instagram » Fanii au inundat comentariile cu un emoticon specific

Efectul care sfidează logica! Judd Trump, liderul mondial la snooker, a executat o lovitură de neînțeles

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  03 Februarie 2021, 10:03

Khing Hnin Wai (sarmana!) si-a ales atat 'locul perfect' cat si 'momentul ideal' pentru exercitii de dans. Dupa ce si-a terminat videoclipul, fara sa si-l puna nici macar o data, l-a postat pe social media. Cat despre liderii militari care au preluat puterea, ce sa mai zic...

dakesis
dakesis  •  02 Februarie 2021, 11:23
Postat de norby07 pe 02 Februarie 2021, 10:46

Video facut cu Adobe Premier. Cum dispare umbra asa taiat :))?

Era pe niste scari, bai cap luminat...

norby07
norby07  •  02 Februarie 2021, 10:46

Video facut cu Adobe Premier. Cum dispare umbra asa taiat :))?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează