Comentarii (86)

florar  •  12 Februarie 2020, 16:14
Postat de petrucj pe 12 Februarie 2020, 15:39

Clasicul mitic superior.

Pai opinca de la Budapesta a apartinut unui mitic superior...Daca doreai sa ramai iobag...

Adi Munteanu  •  12 Februarie 2020, 15:47
Postat de traian_v pe 12 Februarie 2020, 15:35

Doua observatii: Halep mai bine ar face sa taca si sa isi vada de vacantele cu Cahill, sa nu vorbeasca de Fed Cup, ca oricum nu ii pasa, deja a cata oara nu participa? In plus, doamna Comaneci ar fi bine sa se implice putin, daca tot are pareri si are mare sala de sport in Oklahoma si pretentii de mare antrenoare. Oare stie ca gimnastica feminina nu mai exista in Romania practic de vreo 8-10 ani incoace? Si nu este din cauza salilor sau a lipsei de pudra de talc.

Nu intelegi ca astea nu vor bani ptr ele ci ptr infrastructura sportiva ( stadioane,sali sport,bazine de inot,etc) unde copiii sa poate face miscare si sport si de unde sa creasca viitorii medaliati.

Adi Munteanu  •  12 Februarie 2020, 15:42

Pai de unde bani ptr sport cand astia dau ajutoare de sute milioane de euro la multinationalele straine,cand scutesc bcr si raiffeisen de peste 5 sute de milioane de euro de datorii catre statul roman datorii care au fost castigate in instanta la iccj ! Ce vorbim despre sport? Nu sunt bani de alocatii si pensii dar platim in avans 2 miliarde de euro pentru niste F16 second hand pe care o sa le vedem la pastele cailor.

petrucj  •  12 Februarie 2020, 15:39
Postat de cobadin33 pe 12 Februarie 2020, 14:35

Mai, bolovane, pana la complotul soldat cu indepartarea lui Cuza si inscaunarea lui Carol I, Principatele Romane erau deja definite, drumul spre modernizare era inceput, avusese loc reformarea intregii societati, prima cale ferata era deja construita de Cuza nu de Carol I, sistemul de invatamant era deja pus pe niste temelii, iar toata societatea era reformata. Doar nu crezi ca nemtalaul ala venea alandala, daca nu vedea niciun progres, daca Tara Romaneasca si Moldova nu-si conturau deja o identitate comuna, daca nu-si defineau solidar aspiratiile. Si inca ceva, doar noi cei din sud ii suntem datori lui Carol I, ci si el romanilor, pt ca i-am dat o identitate, cine era el fara romani? Noi fara el tot aici eram. Dar sa nu intelegi ca vreau sa-i intinez memoria, a avut mari realizari. Ce sa stie un ardelean, cand toti ascendentii lui au fost serbi pe mosiile grofilor, iar acum sta si el "la oras", prima generatie in pantofi, dar ii scuipa pe cei din sud. Niste parveniti...

Clasicul mitic superior.

traian_v  •  12 Februarie 2020, 15:35

Doua observatii: Halep mai bine ar face sa taca si sa isi vada de vacantele cu Cahill, sa nu vorbeasca de Fed Cup, ca oricum nu ii pasa, deja a cata oara nu participa? In plus, doamna Comaneci ar fi bine sa se implice putin, daca tot are pareri si are mare sala de sport in Oklahoma si pretentii de mare antrenoare. Oare stie ca gimnastica feminina nu mai exista in Romania practic de vreo 8-10 ani incoace? Si nu este din cauza salilor sau a lipsei de pudra de talc.

ceaiuri  •  12 Februarie 2020, 15:34

clubul unde dir gen e Gabi Szabo intra in al 13 lea an..bani sunt destui dar nu au adus nici o medalie..europeana(mondiala,olimpica nici atat

neneafane  •  12 Februarie 2020, 15:26

Nu E bani pentru proiecte mari în România, pentru că banii sunt pompati ca mită electorală în salarii la stat și pensii. Îmbătrînesc și ăștia tineri și tot pă ' la Sala palatului și Floreasca jucăm.. o geampara de vară.

Viorel Ghita  •  12 Februarie 2020, 15:21

cu asemenea mafioti de la conducerea tarii , nu o sa vedeti niciodata bani pentru sport, cultura, educatie sau sanatate!!! TREZIREAAAA TOATE PARTIDELE IS ACEASI MIZERIE!!!!!

cornelconasu  •  12 Februarie 2020, 14:46

Szabo are tupeu nu glumă !!! A fost aproape doi ani Ministrul Sportului ! CE a făcut această momâie umblătoare în afără de a se bucura de privilegii plimbări , diurne , poziție, salariu , îndemnizații etc !! Chiar nu îi este rușine că a fost o marionetă !? Năstase...păi ăsta a cerut statului să ăi dea Complexul Voința să facă....”academie de tenis” și ce a făcut ?!! A închiriat spațiile infractorul să scoată bani deși a primit gratis ! Halep ....TU vrei sală ....NUMAI pentru meciurile FED Cup ??!!! Păi de ce, că oricum ție ți se rupe dacă nu ...”iese banu” ! A avut meci România într-o sală de 8 mii de locuri, tu de ce nu ai participat ?! Lasă motivele aberante ....Nadia...ea vrea doar să imagine și statui ! Pune dreacu mâna și antrenează lotul dacă ești în stare de ceva, dacă nu stai pe acolo și lasă-ne cu figurile să nu îți cadă fața cumva ! Tot te vaiți că nu avem gimnastică , dar TU ce ai făcut pentru gimnastica romanească în ultimii 35 de ani ??!! Mă mir că nu a fost și Hagi pe acolo să se laude el cu ...”academia Hagi” în care FRF a pompat 1,3 mil euro și acum nu mai recunoaște nimic al ...nezul !!! Toți vor să facă alții dar ei tot să profite la nesfârșit !! Bineînțeles acum se vor năpusti niște unii patreoți să facă valuri cu valorile , bla, bla....

vladutz13  •  12 Februarie 2020, 14:46
Postat de 22cea pe 12 Februarie 2020, 13:34

Afla ca asa fac copiii sport in occident pe banii parintilor nu moca Ati fost invatati prost de comunisti sa vi se dea totul gratis .

Sigur, pe bani faci sport de performanta asta nu inseamna ca trebuie sa platesti ca sa gasesti un panou de baschet!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 9

Comentează