Comentarii (86)
Sergiu Stefanescu  •  13 Februarie 2020, 11:32

E bine că unii dintre marii sportivi discută despre sport.... din păcate în acest caz s-audus după fentă....Întâlnirea a avut un iz politic și de imagine, poate că în afară de marii sportivi nimeni nu a luat în serios discuția.... E discutabil cum acești oameni cu o imagine mare în sport acceptă să le fie murdărită imaginea de politicienii din România.... Doamna Gabriela Szabo tocmai a girat desființarea aproape totală a CSM București - cu numele și renumele său în loc să pună piciorul în prag sau să demisioneze. Nu mai zic că a fost și un anonim ministru sporturilor! Domnul Ilie Năstase a făcut aproape tot ce a putut de la politică, la afirmații xenofobe și can-can pentru a-și distruge imaginea în sport și în societate. Doamna Simona Halep a fost pusă într-o situație stânjenitoare după Wimblendon și exemlpelede acest gen pot continua.... Cei care au făcut invitația s-au umplut de penibil în legătură cu investițiile pentru Euro 2020. Nu era mai simplu acum să inaugureze stadioanele, linia de metrou de la otopeni, bazele sportive Tip 1 și TIP 2 la care s-au angajat? Făceau asta , invitau marii sportivi și îi întrebau asat am reușit ce să mai facem ? Ungaria este cel mai bun exemplu... mergeți domnilor politicieni la Budapesta și luați notițe! Sportul românesc are nevoie de sprijin dar cei care au inițiat discuția și-au dat deja măsura întregii valori ca și mulți foști campioni care au acceptat să intre în politcă și să nu lase nimic în urmă... Păcat.

Mihai Mitrofan  •  13 Februarie 2020, 09:55

Uite-l pe ,,shofierul,, de nicolae cum il .... grija de sportul popular.30 ani psd a ,, ajutat,, de-a transpirat.MILIARDARII sa ajute[bravoG.B.] NU LUATI TOT DE LA SARACA TARA.

Peter Tudosio  •  13 Februarie 2020, 01:02

@ZAGNA...Ma idiotule, Simona are cele mai multe participari la Fed Cup pentru Romania!! E dreptul ei sa ia o pauza si sa dea sansa la o noua generatie sa se lupte pentru Romania, ca astea de 30 de ani nu vor juca pe viata!! Exista talent, le trebuie experienta! Si numai asa o capeti, jucind and pierzind, citeodata!! Mai invata, 'prostovane'!!

andrei.33  •  12 Februarie 2020, 23:18
Postat de valyomanid4 pe 12 Februarie 2020, 22:16

Daca afli crezi ca o sa suplimenteze guvernul bugetul pentru sport ? Unde dai si unde crapa !

E un ziar de cancan si ne purtam ca atare. Probleme?

valyomanid4  •  12 Februarie 2020, 22:23
Postat de zagna pe 12 Februarie 2020, 19:10

Prin renuntarea de a juca pentru Romania, Halep nu avea dreptul sa dea lectii in Parlament !

Prostovane, ai incurcat borcanele, Sorana nu vrea sa mai joace pentru Romania...Celelalte fete ( Simona, Irina si Monica) s-au retras temporar...

valyomanid4  •  12 Februarie 2020, 22:16
Postat de andrei.33 pe 12 Februarie 2020, 22:10

Are silicoane Nadia?

Daca afli crezi ca o sa suplimenteze guvernul bugetul pentru sport ? Unde dai si unde crapa !

andrei.33  •  12 Februarie 2020, 22:10

Are silicoane Nadia?

Daniel Irimescu  •  12 Februarie 2020, 21:13

Singurul conducator care a facut ceva pentru Romania si care domina lumea sportului in lume raportat la populatie fost tovarasul nu regii Aia erau morti demult. Restul e demagogie so demagogi Poporul a fost describ perfect in amanunt de greul Caragiale dar vorba romanului. Mortul de la groapa nu se mai dezgroapa. 6 milioane de stramutati. In curind

cornelconasu  •  12 Februarie 2020, 20:46
Postat de Dragos Zamfir pe 12 Februarie 2020, 16:57

Alooo, citește cărți de istorie adevărate. Carol I a fost cel maiare Rege și implicit conducător al țării, a realizat reforma agrară, a scos țara din beznă, ne-a ridicat cu 100 de ani. Cuza săracul, un afemeiat de doi lei, n-are nicio realizare. Carol I este de departe cel mai bun conducător al țării. Offf, când vă informați și voi cu adevărat și nu mai citiți cărți scrise de criminali comuniști?

Nu m-aș grăbi să fac ierarhii ale capetelor încoronate pentru că nu știu dacă le cunoaștem în amănunt viața și domnia ! Cunoaștem doar anumite lucruri spuse de oamenii vremii care...au fost mai mult sau mai puțin obiectivi sau subiectivi ! Carol I a făcut multe lucruri bune pentru noul regat și nu le mai enumăr , îți spun însă o chestie pe care o știu puțini : Eminescu a fost încarcerat, trimis ”la nebuni” și eliminat la ordinul lui ...Carol I pentru că era prea vocal și se opunea imperialismului german și chiar s-a dus odată la Cotroceni amenințîndu-l cu moartea !!! Liberalul Brătianu și Maiorescu au fost ”uneltele” lui Carol I în anihilarea lui Eminescu !!! Nu e locul, spațiul și nici momentul să facem analize istorice dar se pare că Ferdinand și Carol I au fost au fost singurii monarhi care au adus prosperitate și stabilitate !

pote  •  12 Februarie 2020, 20:34

cum sa aloci banii din taxele romanii pentru joaca sportivilor??? baaaaa! cine vrea sport sa faca pe banii particularilor,nu pe ai platitorilor de taxe si impozite1 ma *** pe rezultatele lor in sport,nu imi platesc doctorii si facturile! *** munca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 9
Comentează