Comentarii (86)
flojo  •  12 Februarie 2020, 14:36

năsoasa nu avea ce să caute acolo! Pentru ceilalţi, respect!

Traian Pavelescu  •  12 Februarie 2020, 17:45

Sportul românesc este in deriva, ruinat, mult subfinanțat! Asta și pt ca se mențin mentalități și instituții pur sovietice care irosesc și putinele resurse care ar trebui sa ajungă la sport! Un exemplu in acest sens este ca România care a juns unica in UE in care se mai mențin si finanțează (cu peste 50 mil euro anual) odioasele cazarmi sportive CSA și Dinamo impuse cu forța de ocupantul sovietic, dar lichidate peste tot in UE și chiar și in Rusia! Este inadmisibil și iresponsabil sa se continue finanțarea acestor aberații militarizate toxice! Sportul profesionist al unei tari democratice nu se mai face in unități militare!!!

cornelconasu  •  12 Februarie 2020, 14:46

Szabo are tupeu nu glumă !!! A fost aproape doi ani Ministrul Sportului ! CE a făcut această momâie umblătoare în afără de a se bucura de privilegii plimbări , diurne , poziție, salariu , îndemnizații etc !! Chiar nu îi este rușine că a fost o marionetă !? Năstase...păi ăsta a cerut statului să ăi dea Complexul Voința să facă....”academie de tenis” și ce a făcut ?!! A închiriat spațiile infractorul să scoată bani deși a primit gratis ! Halep ....TU vrei sală ....NUMAI pentru meciurile FED Cup ??!!! Păi de ce, că oricum ție ți se rupe dacă nu ...”iese banu” ! A avut meci România într-o sală de 8 mii de locuri, tu de ce nu ai participat ?! Lasă motivele aberante ....Nadia...ea vrea doar să imagine și statui ! Pune dreacu mâna și antrenează lotul dacă ești în stare de ceva, dacă nu stai pe acolo și lasă-ne cu figurile să nu îți cadă fața cumva ! Tot te vaiți că nu avem gimnastică , dar TU ce ai făcut pentru gimnastica romanească în ultimii 35 de ani ??!! Mă mir că nu a fost și Hagi pe acolo să se laude el cu ...”academia Hagi” în care FRF a pompat 1,3 mil euro și acum nu mai recunoaște nimic al ...nezul !!! Toți vor să facă alții dar ei tot să profite la nesfârșit !! Bineînțeles acum se vor năpusti niște unii patreoți să facă valuri cu valorile , bla, bla....

Claude SH  •  12 Februarie 2020, 14:18

Nu are Simona sala de Fed Cup??? Pai are una la Cluj de 8500 de locuri, în care oamenii vin și susțin necondiționat echipa de tenis!!! Trebuie sa si ajungi la convocare nu doar pretenții! Poate cu ea pe teren băteam echipa Rusiei, dar nu, ea voia sa se odihnească, ma rog, motive, motive

florar  •  12 Februarie 2020, 13:10
Postat de catalin.palcu pe 12 Februarie 2020, 12:48

16 ani de guvernare FSN/PSD si 14 ani ceilalti. E destul de strans scorul. Daca ne uitam la presedinti, PSD a avut unul singur, timp de 10 ani. Anti-ciuma rosie a dat 3 presedinti, 20 de ani and counting. Asta ca sa fim rigurosi. Si niciunii nu au excelat la investitii in sport . Sau in orice altceva de fapt!

Tu stii ce a fost FSN?Stii cine este continuatorul FSN acum in Romania?Esti habarnist si mai si vorbesti...

Tudor Lorena  •  12 Februarie 2020, 11:52

De la nemernicii astia de politicieni nu veti vedea nimic, nici voi, nici noi cei care stam si privim cu neputinta cum tara se scufunda si noi odata cu ea ! Astia au grija doar pentru scaunele lor,sa le fie bine si cald si restul Dumnezeu cu mila . Bucurestiul, la ce primar are isi merita soarta .

 •  12 Februarie 2020, 14:18

cu ce ma incalzeste ca halep e campioana olimpica ??? eu vreau ca copilul meau sa nu fie anemic si sa poa sa faca o rostogolire si o saritura peste capra de sport ! in caz de razboi nu vine halep cu racheta,ci asta mic - anemicu !

 •  12 Februarie 2020, 13:45
Postat de 22cea pe 12 Februarie 2020, 13:34

Afla ca asa fac copiii sport in occident pe banii parintilor nu moca Ati fost invatati prost de comunisti sa vi se dea totul gratis .

bre tutucea n-ai inteles nimica ! io baiat sarac de cartier,am vazut toata tara pe vremea lui ceaska,fiind campion la sarituri ! acum daca copilul are talent,se bat cluburile sa puna mana pe el...dar eu vorbesc de ceilalti copii,fara talent ! ei de ce sa plateasca sa faca sport ?! scolile si terenurile de sport sunt facute pe banii nostri,iar dupa orele 16 nu vezi decat militieni jucand mingea sau gogoase sarind pe arcuri ! daciada era baza sportului si cluburile aveau de unde alege din scolile sportive CSS ! Acu vrei ca io sa-mi duc copilul la academia fcsb si sa platesc,apoi sa-l ia nea gg sa-l vanda pe milioane ?! nu merge asa neica ! daca tot ii platesc scoala,eu il transfer ! daca fcsb ii plateste toate alea,atunci mai discutam ! e o falsa problema,eu vorbesc de sportul in scoli si licee unde este inexistent !

 •  12 Februarie 2020, 13:21

am fost cu copilul la patinaj-200 de mii ora cu patinele tale....am fost cu copilul la inot-2 milioane pe luna,iar antrenorul vorbea non-stop la telefon,am fost cu copilul la tir,iar antrenorul a aflat ca nu sunt militar si mi-a zis pa ! am fost cu copilul la karate 1,5 milioane pe luna si am schimbat 3 sali si 3 antrenori,pt ca scoala cu sala de karate cerea mereu mai multi bani,am fost cu copilul la atletism si in 2014 s-au sistat fondurile pt copii si juniori pt ca era an electoral,am fost cu copilul in fata blocului unde este o scoala cu sala si teren de sport,sa jucam mingea...portarul adormit(era sambata) ne-a dat afara si ne-a spus ca legea nr nu stiu cat din 2001 handronescu ne interzice sa batem mingea pe terenul gol !!! asta e romania ! acu copilu joaca cs go si sper sa-l egaleze pe alibec la rekord !

Mihai Romanciuc  •  12 Februarie 2020, 12:00

Nu inteleg ce cauta pe acolo Serban Nicolae.PSD a fost la guvernare 20 de ani din cei 30 de la Revolutie si nu a facut nimic ptr. miscarea sportiva din Romania.Tupeul si obraznicia acestuia este ca de obicei fara margini.Bineinteles ca nici PNL -ul nu a facut mare branza.Din pacate nu se va face nimic .Se va vorbi ,in van. despre necesitatea finantarii sportului ,dar nu se va face nimic ,exact ca si in cazul autostrazilor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 9
Comentează