ALTE ȘTIRI DIN SPORT

Propunere șocantă pentru UEFA din partea Federației Maghiare: „Vrem steagul Ungariei Mari pe stadioane!” + „A fost rasist, dar doar o perioadă”
56

A profitat Mobexpert de pe urma investiției lui Dan Șucu la Rapid? „Să vă spun care e problema”
4

Bârsan n-a văzut un penalty cât casa în Mioveni - Sepsi! VAR n-a intervenit, iar Dică s-a salvat în prelungiri
22

„Îi mulțumesc din suflet” » La 3 ani după ce l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, Anamaria Prodan vine cu o versiune incredibilă
35

DNA anchetează modul în care a fost închiriat apartamentul de 6.500 de lire ...
Libertatea

Un cutremur devastator de 7,8 pe Richter a lovit Turcia. Sunt zeci de ...
ObservatorNews

Reportaj BBC: orașul din România unde s-a născut imperiul fraților Tate. ...
Adevărul

Adrian Mititelu a cedat clubul FC U Craiova. Cine sunt noii proprietari ai ...
OrangeSport
Faptul ca " toti" iau este cea mai nociva idee inoculata publicului larg de către producătorii acestor porcarii, utilizatori și cei care considera sportul drept o goana după cele mai mari marje de profit. Sunt milioane de tineri care fac sport în lumea asta și nu iau, dar șansele lor de a ajunge sus sunt reduse drastic de cei vânduți chimicalelor. Și sunt sute de milioane de fani care cred ca-i pe bune. Cifrele ultimelor doua categorii citate ar putea fi de câteva ori mai mari dacă vreo câteva zeci de mii de indivizi din rândul celor implicați în tunningul performantelor umane ar fi trași exemplar pe tușă.
Adica s-au dopat legal amandoua? Si daca nu era interzis din 2016, oare nu crezi ca imbunateste performantele iar acesti sportivi nu-l iau pentru vreo boala?
Este adevarat ca desi meldonium a fost interzis de la 1 ianuarie 2016, lista s-a aprobat pe 16 septembrie. Iar pe 30 septembrie a aparut un articol in USA Today de exemplu. Scria clar acolo ca Meldonium va fi interzis din 2016. Agentia trebuia sa se informeze. DAR agentia n-a gresit cu nimic IN CAZUL IN CARE meldonium dispare rapid din corp. Trebuie vazut cat de rapid dispare.
Doar cine nu vrea, nu vede asta.
Pot sa ajunga in bagajele sportivilor/medicilor.
Acum cativa ani toti ciclistii erau astmatici si foloseau vasodilatatoare :)))
medicamentul este folosit ptr tratarea bolilor cardiace si NU SE COMERCIALIZEAZA IN ROMANIA.Atleta era bolnava de inima si poate s-a tratat in lituania ?
chiar asa, organele statului, cum ajung medicamentele in romania? ceva filiera?!
este foarte correct,uita-e si la meciurile de fotbal alea cluburilor noastre si te uiti la ce se joaca afara.De accord au un plus valoare celelalte campionate puternice dar sa faci sprinturi de 50m in min 80-90......asta nu mai tine de valoare si merg si aia pe acolo prin clburi pana dim nu doar la noi
Nu știu cum ar fi tandd, probabil ca majoritatea recordurilor mondiale s-ar duce înapoi înapoi cu decenii bune iar fotbalul ar ajunge la nivelul mingicarilor adevarati. Mie mi-ar conveni. Supereroii sa rămână în cinematografe.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.