SPORTURI  »  ATLETISM  »  TRAGEDIE

Detalii noi despre crima lui Pistorius: "Au existat dispute familiale în trecut" » Procurorii nu acceptă o cerere de cauţiune

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 16:15

Atletul Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, poliţia menţionând că au existat anterior dispute familiale raportate de la locuinţa din Pretoria a sportivulu. Autorităţile precizează că este exclusă ipoteza unui accident, lansată iniţial de presă sud-africană.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale, Denise Beukes, a declarat unui post de telviziune că parchetul ar urma să refuze eliberarea pe cauţiune a campionului paralimpic. "Au existat în trecut rapoarte privind dispute familiale care au avut loc la domiciliul acuzatului", a precizat Beukes.

Prima dată de prezentare în instanţă este programată mîine, iar procurorii nu vor accepta o cerere de cauţiune.

Reeva Steenkamp a fost un model cunoscut în Africa de Sud şi a fost şi prezentatoare la Fashion TV. În acest weekend trebuia să apară într-un show de televiziune.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
mieusa
mieusa  •  14 Februarie 2013, 22:17

accident cu 4 gloante ?

gerula07
gerula07  •  14 Februarie 2013, 19:24
Postat de hoze pe 14 Februarie 2013, 18:21

Pai cum sa fie prietene fara premeditare daca i-a tras 3 gloante-n cap si unul in mana? ia explica-ne tu, ca esti mai ager!

de unde ai luat tu informatiile astea? din 4 gloante unu a fost in brat si unul in cap , cel mai bine e sa nu speculam pana nu vor aparea informatii concrete, mai devreme in presa straina s-a vehiculat un accident, ei erau impreuna de 2 luni deci nu vad de unde o cearta violenta care sa degenereze in asa ceva, se spune ca fata a mers la el pe la 3 noaptea sa-i faca o surpriza de valentine's day, el a crezut ca sunt hoti si urmarea o stim cu toti

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  14 Februarie 2013, 18:41
Postat de hoze pe 14 Februarie 2013, 18:21

Pai cum sa fie prietene fara premeditare daca i-a tras 3 gloante-n cap si unul in mana? ia explica-ne tu, ca esti mai ager!

daca mi-aduc aminte bine, premeditare e cand pui la cale actul, iti faci un plan si apoi treci la fapte! dar poate ar fi fost o cearta intre ei, nepreavazuta (din orice motiv: gelozie, ea a vrut sa se departa, etc), sa-si fi pierdut el mintile pt o clipa si sa o ucida,,, din putinile detalii "fara premeditare" e cea mai plauzibila pista, dar sa nu tragem concluzii,,, politia va da detalii in curand! RIP Reeva!,,, ,(

Vezi toate comentariile (7)
Comentează