SPORTURI  »  ATLETISM  »  CNSB

Foşti şi actuali campioni au măturat, au vopsit şi au văruit sala de atletism atacată de mucegai » Szabo: "O mizerie de nedescris!"

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 noiembrie 2012 21:11

Gabriela Szabo, Nicoleta şi Costel Grasu, Oana Pantelimon, Sorin Matei şi antrenori au început să pregătească de unii singuri arena de atletism pentru noul sezon de sală


În februarie anul acesta, sala de atletism din cadrul CSNB "Lia Manoliu" a găzduit concursurile interne în condiţii improprii practicării sportului de performanţă. Atleţii au alergat într-o sală în care ploua din tavan, varul de pe pereţi s-a umflat de la infiltraţii, iar mirosul de mucegai şi igrasie a făcut aerul umed irespirabil.

Timp de nouă luni, conducerea complexului sportiv nu a făcut nimic pentru a reface sala, deşi noul sezon de sală va debuta în ianuarie 2013. În aceste condiţii, sub semnul voluntariatului, ANST şi FR de Atletism au iniţiat o acţiune de curăţare a singurei arene din ţară care poate găzdui campionate naţionale. În prima zi au răspuns "Prezent!" foşti şi actuali campioni, antrenori, doctori şi conducerea FRA. Ieri, Gabriela Szabo, Oana Pantelimon, Nicoleta şi Costel Grasu, Anişoara Cuşmir, medicul lotului naţional, Adriana Limona, au măturat, au şters de praf, au aspirat, au văruit şi au vopsit timp de 8 ore.

"O lună de zile dacă am veni zi de zi şi tot nu am termina. Am găsit ceva de neimaginat, o mizerie de nedescris! În această sală nu s-a mai făcut curat de ani de zile. Parcă ar fi a nimănui. Am rupt două mături făcînd curat!"
Gabriela Szabo

Playtech: BREAKING: Camelia Potec este în doliu. Tatăl ei A MURIT și ea a aflat vestea tristă, în timp ce făcea asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează