SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOCICLISM

Accidentat grav în septembrie, motociclistul Vrăjitoru împlineşte azi 20 de ani » Care este evoluţia sportivului în ultimele zile

Mircea Vrăjitoru
Mircea Vrăjitoru

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 18:06

Mircea Vrăjitoru, văzut drept speranţa motociclismului românesc, se află în continuare imobilizat la pat, după o accidentare gravă suferită în cursa SuperStock 600 din Portimao, Portugalia

Chiar azi, sportivul împlineşte 20 de ani: el se află acasă, la Bucureşti, acolo unde este îngrijit de părinţii săi, Tavi şi Mihaela. Zilnic, primeşte vizita unor kinetoterapeuţi, iar săptămînal este consultat de un medic.

În ultimele zile, deşi starea sportivului a fost descrisă drept "staţionară", apropiaţii au observat că încearcă să îşi mişte capul la îndemnul celor care  îl ajută la recuperare.

Citeşte şi: "Şase luni de incertitudine! Mircea Vrăjitoru nu dă semne de revenire"

În plus, zilele trecute ar fi scos şi primele sunete, cu toate că nu poate articula cuvinte.

"Trebuie doar să aşteptăm, deşi este o aşteptare grea. Mircea reacţionează cînd i se vorbeşte, dar îi este foarte greu să îşi mişte părţile corpului", a punctat Gabriel Olariu, secretar general al FR de Motociclism.

Mircea Vrăjitoru s-a accidentat grav în septembrie, în cursa SuperStock 600 din Portimao, Portugalia. Acesta a căzut de pe motocicletă, după care a fost călcat pe cap de un alt competitor. A fost spitalizat în Portugalia, adus în România după o lună cu ambulanţa şi internat, pe rînd, la Timişoara şi două spitale bucureştene. De cîteva săptămîni, Mircea a fost externat şi urmează un program de recuperare acasă.

 

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (7)
badeadorian
badeadorian  •  21 Decembrie 2012, 00:22

O minune se merita de Sarbatori !! Tot binele din lume Mircea !! .

mcatalin83
mcatalin83  •  20 Decembrie 2012, 21:53

multa sanatate si la multi ani !

pophki
pophki  •  20 Decembrie 2012, 19:21

multa sanatate si la multi ani baiete,sa-ti dea D-zeu putere sa depasesti acest accident! cat despre cum a ajuns el in tara nu cred ca mai este nevoie sa descrieti,,,incompetenta autoritatilor Romane,federatie,ministerul s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează