SPORTURI  »  AUTO  »  GSP.AUTO.RO

Automobile care merita reconditionate pe gsp.auto.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Desi unii nu vad in automobilele retro altceva decat niste vechituri, autovehiculele trecute (de mult) de prima tinerete fac, inca, multe victime sentimentale. Din pacate, intretinerea unei astfel de masini nu este o treaba pentru oricine. Pentru ca pasiunea si dragostea nu sunt de ajuns.

Este nevoie si de bani si mult timp investit pentru a readuce la viata si a mentine in stare de functionare o masina veche de peste 30 de ani. Dar sa nu credeti ca un automobil de epoca inseamna doar batai de cap, pentru ca proprietarii acestui gen de autovehicule sunt scutiti de la plata impozitelor auto si nu platesc taxa de prima inmatriculare.

Dar atentie: masinile de epoca inscrise in Romania fac parte din patrimoniul tarii si nu pot fi vandute peste hotare! Trebuie sa mai stiti ca pentru a deveni automobil de epoca o masina trebuie sa fie scoasa din fabricatie de cel putin 30 de ani. Asadar, daca va hotarati sa cumparati unul dintre multele autovehicule retro de pe gsp.auto.ro si sa-l reconditionati cu gandul ca il vindeti mai scump "afara", atunci... lasati masina pentru un adevarat pasionat.

Masinile selectate de noi sunt in stare aproape buna, lucru care prezinta avantajele sale: sunt ieftine si, cu o investitie minima, pot fi readuse la forma de alta data. Iata mai jos “Top 5” al automobilelor retro de pe gsp.auto.ro care merita salvate.

1. Volvo Amazon Coupe. An de fabricatie: 1966, pret: 1.900 euro (negociabil).

2. Volkswagen 1500. An de fabricatie: 1964, pret: 1.500 euro (negociabil).

3. Fiat 1300. An de fabricatie: 1965, pret: 1.000 euro.

4. Dacia 1300. An de fabricatie: 1970, pret: 800 euro.

5. Ford Taurus. An de fabricatie: 1968, pret: 800 euro (negociabil).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează