SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO

Dacia Duster 1.3 TCe » Cât costă cea mai puternică mașină de serie oferită vreodată de Dacia + Prețul pentru varianta accesibilă

auto-bild.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 17:44

Dacia Duster are un nou motor pe benzină în ofertă, lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Cu noua unitate, Duster își reafirmă poziția de cel mai puternic model oferit de Dacia, deoarece noua unitate este disponibilă în două variante de putere.

Motorizarea despre care vorbim este un 1.3 TCe, dezvoltat de Alianța Renault-Nissan împreună cu partenerii de la Daimler. A debutat deja în gamele Renault, Nissan și Mercedes-Benz, iar acum își face loc în portofoliul Dacia.

Varianta de 130 CP a motorizării 1.3 TCe livrează puterea maximă la 5.000 rpm și oferă un cuplu maxim de 240 Nm la 1.500 rpm. Între timp, fratele său mai puternic oferă 150 CP la 5.250 rpm și un cuplu maxim de 250 Nm la 1.600 rpm.

La acest moment românii pot comanda Dacia Duster 1.3 TCe în echipările Comfort și Prestige, ambele doar cu tracțiune față. Cea mai accesibilă variantă pleacă de la 15.250 de euro cu TVA inclus pentru un Duster 1.3 TCe în echiparea Comfort și cu motorul de 130 CP.

Pentru cea mai puternică mașină de serie oferită vreodată de Dacia, un client din România va plăti 17.500 de euro pentru un Duster 1.3 TCe Prestige, echipat și cu jante din aluminiu de 17 inchi diametru și cu propulsorul de 150 CP.

Mai multe detalii pe auto-bild.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează