SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

FORMULA 1. Prima sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Azerbaidjanului a fost anulată dintr-un motiv bizar » Reacția ironică a lui Lewis Hamilton

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 20:14

FORMULA 1. Prima sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Azerbaidjanului a fost anulată astăzi după ce monopostul pilotului George Russell de la Williams a fost avariat din cauza găurilor de scurgere ale unei guri de canal.

Piloții au rămas astfel cu o singură sesiune de antrenamente înainte de calificări, iar Lewis Hamilton nu s-a arătat prea mulțumit de situație și a criticat organizatorii.

Pista din Baku este un circuit urban. Înainte de George Russell mai rulase doar Charles Leclerc, pilotul Ferrari.

„Am simțit o mare lovitură în corp, pe urmă întregul motor a fost oprit. A afectat monopostul și sunt îngrijorat pentru șasiu acum. Din păcate, a fost distrusă întreaga sesiune de antrenamente”, a reacționat Russel după incident.

Oficialii echipei Williams nu au fost nici ei încântați de avarierea mașinii în chiar prima sesiune de antrenamente, iar Lewis Hamilton a reacționat și el pe Twitter.

„Cum de nu au verificat și sigilat scurgerile din găurile de canal? Eh, bine, cel puțin am mai mult timp să ajung la zi cu Game of Thrones”, a scris liderul din clasamentul Formulei 1.

Marele Premiu al Azerbaidjanului va avea loc duminică, la ora 15:00, în direct pe Digi 1, Telekom 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament piloți

  1. Lewis Hamilton: 68 pt
  2. Valtteri Bottas: 62 pt
  3. Max Verstappen: 39 pt
  4. Sebastian Vettel: 37 pt
  5. Charles Leclerc: 36 pt

Clasament constructori

  1. Mercedes: 130 pt
  2. Ferrari: 73 pt
  3. Red Bull: 52 pt
  4. Renault: 12 pt
  5. Alfa Romeo: 12 pt

Citește și:

Lewis Hamilton a câștigat a doua cursă a sezonului de Formula 1, profitând de de ghinionul lui Leclerc, căruia i-a cedat motorul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raikkonen79
raikkonen79  •  27 Aprilie 2019, 02:19
Postat de dinamo_fan pe 26 Aprilie 2019, 20:40

Go Lewis !

Nu-l suport pe britanic...desi am simpatizat cu Mercedes in perioada in care au avut parteneriat cu Mclaren si au avut in componenta piloti finlandezi. Am fost pe rand fan Hakkinen si Raikkonen. Cand Kimi a castigat titlul cu Ferrari printr-o conjunctura demna de scenariile SF in ultima etapa, nici n-am putut sa ma bucur dupa atatia ani in care am urat acea echipa. Altfel, se pare ca suntem printre putinii forumisti care mai arunca cate un comentariu pe articolele din F1 si snooker :).

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Aprilie 2019, 20:40

Go Lewis !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close