SPORTURI  »  AUTO  »  COMEMORARE

FOTO&VIDEO Ayrton Senna, comemorat într-un mod inedit de jucătorii echipei Corinthians

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 12:02

Azi se împlinesc 20 de ani de la dispariţia lui Ayrton Senna. Tragedia care a îndoliat întreaga planetă s-a petrecut 1 mai 1994, cînd pilotul brazilian a murit în timpul cursei de la Imola, intrînd în zidul de protecţie cu 313 kilometri la oră.
Fan Corinthians, Ayrton Senna a fost comemorat într-un mod inedit de jucătorii formaţiei braziliene. Aceştia au intrat pe gazon purtînd căşti de pilot de Formula 1, pe modelul celor folosite de legendarul campion mondial.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ortega
ortega  •  02 Mai 2014, 09:56

Să nu-l uităm nici pe Roland Ratzenberger , care a murit inainte ... A fost blestemată cursa aia , și Barichello era s-o mierlească ... Dureroase aduceri aminte ...

tazdevil
tazdevil  •  01 Mai 2014, 23:45

Requiescat in pace,grande Ayrton......lo mejor del mundo y de todos!!!!!Grande Ayrton......

craz1est
craz1est  •  01 Mai 2014, 23:20

Urmaresc in fiecare an filmul Senna, e pur si simplu motivational pentru mine si imi da putere sa merg mai departe ori de cate ori ma mai "impotmolesc" Sper ca intr-o zi Ron Howard sa ecranizeze viata si cariera lui Ayrton asa cum a facut si cu filmul Rush, regizat extraordinar. Intradevar , sa ai 3 milioane de oameni la funeralii dovedeste cat de iubit a fost ! Probabil Dumnezeu avea alte planuri cu Senna !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează