SPORTURI  »  AUTO  »  MP AL RUSIEI

GALERIE FOTO Victorie fără emoții pentru Lewis Hamilton! Distanță uriașă față de rivalul Sebastian Vettel

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 15:48

Plecat de pe locul 2 din grilă, englezul Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes, a câștigat Marele Premiu al Rusiei, disputat la Soci. Cu 5 curse rămase din sezon, Hamilton are 50 de puncte avans față de Sebastian Vettel. Este a doua victorie a lui Hamilton la Soci, din carieră.

Cursa a fost una excelentă reușită de Hamilton și de echipa Mercedes. În turul 16, britanicul l-a depășit pe neamțul Sebastian Vettel, pilotul Ferrari, și a recuperat locul pierdut după trecerea pe la boxe.

În turul 25, Hamilton l-a depășit fără probleme pe colegul său, finlandezul Valtteri Bottas, și a urcat pe doi. Cu 10 tururi înainte de final, Hamilton a urcat pe primul loc, după ce Max Verstappen a intrat la boxe, și a câștigat cursa.

70
de victorii are Hamilton în carieră

Pe locul doi a terminat Valtteri Bottas, acesta fiind urmat de Sebastian Vettel. Grație acestei victorii, Hamilton acumulează 306 puncte, în timp ce Vettel are 256. Următoarea cursă are loc în Japonia, la Suzuka, în weekend-ul 5-6 octombrie.

Top 10 MP al Rusiei

1. Lewis Hamilton Mercedes
2. Valtteri Bottas Mercedes
3. Sebastian Vettel Ferrari
4. Kimi Raikkonen Ferrari
5. Max Verstappen Red Bull
6. Daniel Ricciardo Red Bull 
7. Charles Leclerc Sauber
8. Kevin Magnussen Haas F1 
9. Esteban Ocon Force India 
10. Sergio Perez Force India  

Clasament General Piloți

1. Lewis Hamilton 306p
2. Sebastian Vettel 256p
3. Valtteri Bottas 189p
4. Kimi Raikkonen 186p
5. Max Verstappen 158p

 

Clasament general constructori

1. Mercedes 495p
2. Ferrari 442p
3. Red Bull 292p
4. Renault 91p
5. Haas 80p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Octombrie 2018, 02:33

Victorie fara emotii ? vai de capul vostru. Hamilton a castigat azi pe ordine de echipa iar dupa schimbul de pneuri era pe 3. L-a depasit pe Vettel cu o manevra superba in curba nr. 3 dupa ce erau sa se loveasca pe linia dreapta cu cateva secunde inainte. Fara emotii e doar prostia care va guverneaza voua viata, pseudoziaristii gsp.

rocky2
rocky2  •  30 Septembrie 2018, 16:52

Exact cum spuneam ieri, Hamilton se joaca cu Vettel ca pisica cu soarecele!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează