SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Jacques Villeneuve, declarație scandaloasă despre Robert Kubica: „Nu e bine pentru Formula 1 ca o persoană cu handicap să concureze”

Robert Kubica // FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Robert Kubica // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 16:15

Robert Kubica, 34 de ani, a revenit în acest sezon în Formula 1, după o pauză de 8 ani, cauzată de un teribil accident suferit în Italia, în februarie 2011.

Jacques Villeneuve, campion mondial de Formula 1 în 1997 și actual comentator, a vorbit despre polonezul Robert Kubica, pilotul Williams, și a avut o declarație care a stârnit controverse.

„Am spus-o și anul trecut și nu îmi schimb opinia. Formula 1 ar trebui să fie cel mai înalt nivel din sporturile cu motor. Nu este bine pentru acest sport ca o persoană cu un handicap să concureze. Formula 1 trebuie să fie grea și dificil de concurat în ea. Întoarcerea lui Robert nu trimite mesajul corect. Cred că nu este bine pentru acest sport. Este teribil.

Pentru Kubica este o realizare incredibilă că a revenit după atâția ani”, a declarat Jacques Villeneuve pentru presa din Olanda, citat de Marca. În prima cursă a sezonului, Robert Kubica a terminat pe ultimul loc.

robert kubica 1

1 victorieși 12 podiumuri a reușit Kubica în cariera sa

Vezi și:

Robert Kubica, după 8 ani și dispariția unei părți din antebraț, înapoi în Formula 1: ”Nu obții nimic renunțând” (ATENȚIE, FOTO cu impact emoțional)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  25 Martie 2019, 16:41

Foarte corect ce spune canadianul!Nu este loc de ipocrizie,fariseism si vorbe frumoase in acest sport!Daca spui ce gandesti si nu esti ""politically correct"",iarasi nu e bine!Kubika este un pericol pentru cei din jurul lui,adica pentru ceilalti competitori de pe pista!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează