SPORTURI  »  AUTO  »  ADVERTORIAL

Marele Premiu al Belgiei: Cîştiga o excursie de două persoane la Spa - Francorchamps!

Marele premiul al Belgiei îţi poate aduce o excursie de două persoane la Spa-Francorchamps
Marele premiul al Belgiei îţi poate aduce o excursie de două persoane la Spa-Francorchamps

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 12:42

Vacanţa de vară din Formula 1 s-a încheiat, iar pretendenţii la titlul mondial revin la volanul monoposturilor la Spa-Francorchamps, unul dintre cele mai apreciate circuite din calendar.

Ferrari, McLaren şi Red Bull pregătesc îmbunatăţiri semnificative la monoposturi pentru a continua lupta pentru titlurile mondiale, motiv pentru care rezultatele sunt dificil de anticipat, mai ales că vremea a jucat frecvent un rol important în Marele Premiu al Belgiei.
Red Bull Racing domina autoritar ambele clasamente generale, însă McLaren este echipa momentului după ce a obţinut trei victorii în ultimele cinci curse. Nici rivalii de la Ferrari nu pot fi însă subestimaţi, chiar dacă Scuderia se concentrează deja pe dezvoltarea monopostului de anul viitor.

Poţi anticipa rezultatele de la Spa-Francorchamps?  Atunci intră acum în F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc, selectează echipele şi piloţii preferaţi pentru antrenamente, calificări şi cursă şi ai şansa să câştigi o excursie de două persoane la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps in 2012 cu acces în paddock-ul campioanei mondiale Red Bull Racing!

Intra AICI in F1 Champ, singurul concurs online de Formula 1 din România care te provoacă să-ţi testezi abilităţile de manager.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
unmaker
unmaker  •  24 August 2011, 14:39

Hai Alonso

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close