SPORTURI  »  AUTO  »  FERRARI

Michael Schumacher l-a vizitat la spital pe Felipe Massa

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2009 00:00

Pilotul german Michael Schumacher, septuplu campion de Formula 1, l-a vizitat sâmbătă pe pilotul brazilian Felipe Massa, internat într-un spital din Budapesta, grav rănit în calificările MP al Ungariei din 25 iulie.

Schumacher, înlocuitorul brazilianului pe timpul indisponibilităţii acestuia la Ferrari, şi-a salutat fostul coechipier înainte de a-i lua locul la MP al Valenciei din 23 august. Pilotul german a părăsit apoi spitalul pe o ieşire secundară, fără a face declaraţii.

Medicul personal al lui Massa, Dino Altman, a precizat că pilotul de 28 ani, operat de o fractură craniană, se simte tot mai bine, iar noaptea trecută a mers prin holurile spitalului.

Massa ar urma să plece luni din Budapesta cu destinaţia Sao Paulo. Brazilianul a fost lovit în faţă la peste 250 km/h de o bucată dintr-un resort provenind de la monopostul lui Rubens Barrichello de la Brawn GP, a pierdut controlul şi a intrat într-un zid de pneuri cu 190 km/h.

Sursă: Agerpres

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close