SPORTURI  »  AUTO  »  DACIA

Uzina Dacia își reia de azi producția » Comunicatul companiei

Uzina Dacia este cea mai importantă din România +49   FOTO
Uzina Dacia este cea mai importantă din România

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 08:15

Uzina Dacia își va relua activitatea azi, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus care a afectat România. 

Într-un comunicat remis de conducerea companiei Dacia, se arată că activitățile de producție vor fi reluate pe bază de voluntariat, după întreruperea apărută de 19 martie. Primii angajați vor începe munca azi, iar următorii vor reveni pe 4 mai. 

„Uzina Mecanica și Șasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru. Uzina Vehicule va relua producția în departamentul Presaj, în două schimburi. Din data de 4 mai, vor redemara activitățile ambelor uzine. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor. Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea”, se arată în comunicatul Dacia, potrivit Mediafax. 

13.500 de angajațide la Dacia au intrat în șomaj tehnic

Astfel, la Uzina Mecanică și Șasiuri vor lucra 250 de salariați, pe bază de voluntariat, iar la Departamentul Presaj vor fi alte 190 de persoane. 

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre situația din România:

Raed Arafat, mesaj către sportivii din România: „Presiunile nu vor rezolva nimic” + ce spune despre reluarea campionatului în iunie

Nelu Tătaru, lovitură pentru sport: competițiile cu spectatori nu pot fi reluate în următoarele 2 luni

Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează