SPORTURI  »  AUTO  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

VIDEO+FOTO Campionatul Național de Super Rally debutează mâine la Mangalia! Imagini de senzație de la prezentarea superbolizilor

FOTO: Raed Krishan +23   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 21:37

Campionatul Național de Super Rally, al cărui promotor este Mihai Leu, debutează mâine, la Mangalia, pe traseu urban, așii automobilismului urmând să se dueleze pe străzile orașului.

  • Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape în acest an. Pe lângă Mangalia, vor mai avea loc întreceri în Târgu Mureș (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) și București (25-26 octombrie).

Astăzi, de la 20:00, a început prezentarea bolizilor care vor lua startul la raliu. Competiția continuă sâmbătă în calificări, programate între 09:30 și 14:30. Finala are startul la ora 15:00. La 19:30, câștigătorii vor fi recomensați.

dsc 0448 +24 FOTO

Peste 35 de piloți sunt așteptați pe linia de start de la malul mării. Traseul urban are o lungime de 1,25 kilometri, iar concurenții trebuie să-l parcurgă de trei ori (cursa are o lungime totală de 3,75 kilometri) pentru a ajunge la Finish.

Printre starurile competiției se numără și Emil Ghinea, originar din Mangalia, multiplu campion de raliuri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează