SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Antrenorul care poate fi suspendat tot sezonul pentru „o relație nepotrivită”: și-ar fi înșelat partenera cu o femeie din staff!

Nia Long și Ime Udoka
Nia Long și Ime Udoka

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 17:16 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 18:06

Antrenorul echipe de baschet Boston Celtics, Ime Udoka, 45 de ani, a încălcat regulamentul de ordine interioară al francizei după ce s-a aflat că a fost implicat într-o relație considerată nepotrivită cu o femeie din staff.

Udoka ar putea avea probleme disciplinare din această cauză, iar jurnalistul ESPN Adrian Wojnarowski a informat că Udoka ar putea fi suspendat pentru restul sezonului 2022-2023. O decizie va fi luată săptămâna aceasta.

Nu e cunoscută natura relației dintre cei doi, scrie NY Post. Udoka e implicat într-o legătură de lungă durată cu actrița Nia Long, cu care are și un fiu în vârstă de 10 ani. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar sunt împreună din 2010.

Ime Udoka, văzut ca un antrenor de mare viitor

Udoka a fost angajat de Boston Celtics după ce a fost 8 ani secundul lui Gregg Popovich la Spurs. A mai trecut pe la 76ers și Nets și e considerat unul dintre cei mai strălucitori antrenori din campionatul american.

Dacă va fi suspendat pe termen lung, aceasta va fi o lovitură importantă pentru Celtics, mai scrie NY Post, deoarece clubul din Massachusetts se baza pe faptul că are antrenor pe termen lung. Udoka i-a făcut campioni pe cei din Boston în Conferința de Est și a jucat finala NBA cu Golden State Warriors în primul său sezon.

ESPN anunță că secundul Joe Mazzulla e luat în calcul pentru postul de interimar.

Baschetul a fost sportul rege în Constanța » Canada și Franța au dominat finalele FIBA 3x3
3x3
Baschetul a fost sportul rege în Constanța » Canada și Franța au dominat finalele FIBA 3x3
MTK a câștigat Cupa Sepsi la baschet feminin! Cum s-a descurcat campioana României
Cupa Sepsi
MTK a câștigat Cupa Sepsi la baschet feminin! Cum s-a descurcat campioana României

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Septembrie 2022, 18:37

...ufff ce articol excelent ...ce ma intereseaza baschetul american acum ...cand nu il prind la tv ...mai aflu cine cu cine se culca ...excelent articol ...sincere felicitari ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close