SPORTURI  »  BASCHET  »  AVERTISMENT

Avertisment la nivel înalt, după scandalul provocat de Djokovic: „Pe 10 februarie e meciul Serbia - Australia, la Belgrad! Fanii vor fi încinși”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 21:28 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 21:57

Bozidar Maljkovic (69 de ani), președintele Comitetului Olimpic din Serbia, a comentat situația lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) și a transmis un mesaj controversat către australieni. 

Bozidar Maljkovic este unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din Europa. A cucerit trei trofee în Euroligă, cu echipe diferite, Jugoplastika, Limoges și Panathinaikos. Din 2017 ocupă funcția de președintele al Comitetului Olimpic din Serbia.

Ce șanse are Novak Djokovic la câștigarea Australian Open, după tot scandalul de la Melbourne » Cum arată cotele la pariuri
AUSTRALIAN OPEN
Ce șanse are Novak Djokovic la câștigarea Australian Open, după tot scandalul de la Melbourne » Cum arată cotele la pariuri

Jurist de meserie, Maljkovic s-a implicat serios în cazul lui Novak Djokovic. A trimis o scrisoare oficială către omologul lui din Australia, apoi a avut mai multe apariții publice cu mesaj agresiv.

Președintele Comitetului Olimpic din Serbia îl apără de Djokovic

„Toată țara a fost atentă la ce i se întâmplă lui Djokovic. Totul a părut o glumă în primă instanță. A vorbit de două ori cu organizatorii înainte să zboare spre Australia. Dintr-odată au apărut neînțelegerile între șefii turneului și autorități. Nole nu a avut nicio problemă, problema a fost la ei. 

Nu știu dacă va putea participa la Australian Open, după perioada petrecută în hotel. Nu îi știu planurile, dar modul în care l-au tratat nu a fost deloc corect. Noi, spre exemplu, nu i-am fi putut face niciodată asta lui Thorpe (n.r. Ian Thorpe, fost mare înotător australian)”, a transmis Bozidar Maljkovic, potrivit Marca

Avertisment la nivel înalt, după scandalul provocat de Djokovic: „Pe 10 februarie e meciul Serbia - Australia, la Belgrad! Fanii vor fi încinși”
Bozidar Maljkovic

Bozidar Maljkovic: „Fanii sunt încinși!”

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv din Serbia a lansat și un avertisment: „Pe 10 februarie găzduim la Belgrad un meci de baschet feminin între Serbia și Australia. Noi nu vom crea niciun fel de probleme, dar oameni sunt încinși. Vom face tot posibilul ca lucrurile să decurgă bine”.

Citește și alte știri despre Novak Djokovic: 

Novak Djokovic a rupt tăcerea! S-a antrenat la Melbourne și a anunțat ce urmează: „De asta am zburat aici”

Familia lui Djokovic a oprit conferința de presă când a fost întrebată despre testul pozitiv al jucătorului: „OK, încheiem aici” » Apoi a început să cânte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
digei
digei  •  11 Ianuarie 2022, 06:38

Declaratii razboinice. In asta consta vitejia alor, tari in gura. Ce-o sa le faca australienilor? Hai sa vedem!

xyzz
xyzz  •  11 Ianuarie 2022, 00:41
Postat de rocky5 pe 10 Ianuarie 2022, 23:35

Vorbește în numele tău noname-ule prostovan, nu în numele altora!

Stai linistit ca nu a vorbit nimeni in numele tau, razboinice sarb. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  10 Ianuarie 2022, 23:35
Postat de xyzz pe 10 Ianuarie 2022, 22:22

Sarbii astia, mai ales cei cu functii publice, sunt toti ***......cred ca-i cea mai stupida natie.....si noi suntem in admiratia lor....

Vorbește în numele tău noname-ule prostovan, nu în numele altora!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează