SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ce șanse are Novak Djokovic la câștigarea Australian Open, după tot scandalul de la Melbourne » Cum arată cotele la pariuri

Novak Djokovic // FOTO: Imago
Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 17:15 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 17:50

Sârbul Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a primit acceptul de a juca la Australian Open, iar acum este favorit la câștigarea primului turneu de Grand Slam al anului, care se va juca între 17 și 30 ianuarie.

  • SITUAȚIA LA ZI: Audierea lui Novak Djokovic (34 de ani) s-a încheiat favorabil pentru sârb: judecătorul a întors decizia prin care acestuia i-a fost anulată viza și a dictat eliberarea sa din detenție! Nole s-a antrenat deja în complexul de la Australian Open și a publicat un scurt mesaj pe Twitter: „Vreau să rămân aici și să încerc să concurez la Australian Open”.
  • Alex Hawke, ministrul pentru Imigrare din Australia, poate interveni oricând pentru a anula viza sârbului încă o dată, dar este de așteptat ca o decizie finală să fie luată abia de marți încolo.

Cu toate că a trecut prin momente grele și nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon, Novak Djokovic este văzut drept favorit la câștigarea Australian Open.

Rafael Nadal reacționează după decizia în cazul lui Novak Djokovic: „Aș fi preferat să nu joace, dar respect decizia”
AUSTRALIAN OPEN
Rafael Nadal reacționează după decizia în cazul lui Novak Djokovic: „Aș fi preferat să nu joace, dar respect decizia”

Novak Djokovic, favorit la câștigarea Australian Open 2022

Campion de 9 ori la turneul din Australia, sârbul are cea mai mică cotă la casele de pariuri. Bookmakerii îl văd favorit, iar Nole are o cotă cuprinsă între 2,25 și 2,7 pentru a se impune pentru a 21-a oară la un turneu de Grand Slam

Al doilea favorit, în viziunea caselor de pariuri, este rusul Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP), care cote între 2,3 și 3,6. 

Neamțul Alexander Zverev (24 de ani, 3 ATP) el treilea favorit, în fața lui Rafael Nadal (35 de ani, 6 ATP) și Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 4 ATP).

VIDEO Novak Djokovic, campion la Australian Open 2021

Cazul lui Novak Djokovic, pe scurt:

  • Deși organizatorii de la Australian Open acceptaseră ca Novak Djokovic să poată juca la Melbourne fără vaccin, situația s-a schimbat radical în momentul în care liderul din ATP a ajuns la Antipozi. 
  • Autoritățile nu i-au permis acestuia să intre pe teritoriul Australiei. Interogat de polițiștii de frontieră timp de aproape 9 ore, Djokovic a aflat că nu i se permite intrarea în Australia pe baza scutirii medicale de la vaccin pe care a prezentat-o. Viza lui Nole a fost anulată, el a fost plasat în izolare, iar avocații săi au contestat decizia.
  • Djokovic a fost închis câteva zile într-o unitate de cazare din Melbourne, destinată refugiaților și imigranților. A rămas acolo până luni dimineața.
  • În apărarea sârbului, avocații lui au susținut că pe 16 decembrie Nole a fost testat pozitiv la coronavirus, astfel că i s-ar cuveni o scutire de la vaccinare. 
  • Azi, un judecător a întors decizia prin care acestuia i-a fost anulată viza și a dictat eliberarea sa din detenție! Acesta poate participa la Australian Open 2022

Citește mai multe știri din tenis:

Familia lui Djokovic a oprit conferința de presă când a fost întrebată de testul pozitiv al jucătorului: „OK, încheiem aici” » Apoi a început să cânte!

Novak Djokovic a rupt tăcerea! S-a antrenat la Melbourne și a anunțat ce urmează: „De asta am zburat aici”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
10155633308976552
Cornel Perju  •  11 Ianuarie 2022, 10:35
Postat de xyzz pe 10 Ianuarie 2022, 21:55

Insist ca pentru astia ca tine, care dupa doi ani inca contesta purtatul mastii si spun ""cine vrea sa poarte masca, poarta, cine nu, nu"", care nu au inteles ca masca o porti in special ca sa nu-i inbolnavesti pe alti si altii o poarta ca sa nu te imbolnaveasca pe tine, castrarea chimica ar reprezenta o mare garantie pentru viitorul acestei natii.

teoria ta nu functioneaza. nici vaccinul si nici masca nu protejeaza pe nimeni. O spune situatia din tarile unde oamenii s-au vaccinat in proportie foarte mare unde acum numarul infectarilor este urias. Practic suntem intr-o situatie mult mai grava decat in valul 1 cand nu exista nici un vaccin. Dumnezeu ti-a dat creier, foloseste-l

xyzz
xyzz  •  11 Ianuarie 2022, 00:37
Postat de rocky5 pe 10 Ianuarie 2022, 22:37

O victorie împotriva totalitarismului! Bravo Nole!

O mare victorie.....eu zic sa o sarbatoresti, cu o manele, cu rachiu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  10 Ianuarie 2022, 22:37
Postat de terra.nova pe 10 Ianuarie 2022, 20:00

Hhahaha bravo Nole! Toti comunistii plang acum

O victorie împotriva totalitarismului! Bravo Nole!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează