SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET FEMININ

Derby-ul baschetului feminin, tranșat categoric » Cum arată clasamentul cu două etape rămase din sezonul regulat

FOTO: Miska Brigitta
FOTO: Miska Brigitta

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 11:29 / Actualizat joi, 17 martie 2022 12:28

 Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, a câștigat clar derby-ul cu CS Municipal Satu Mare, scor 88-60 (18-24, 20-16, 25-11, 25-9). 

Fetele antrenate de bosniacul Zoran Mikes au luat, astfel, o serioasă opțiune pentru câștigarea sezonului regulat.

Deși, la fel ca în finala Cupei României, din urmă cu trei săptămâni, sătmărencele au început mai bine și și-au adjudecat primul sfert, Sepsi și-a revenit și ușor, ușor și-a impus jocul.

Fostul #13 mondial s-a întors în Ucraina blindat cu arme și transmite un mesaj înfiorător: „M-am antrenat cu militari, țintesc capul cu 3 din 5 gloanțe!”
Război în Ucraina
Fostul #13 mondial s-a întors în Ucraina blindat cu arme și transmite un mesaj înfiorător: „M-am antrenat cu militari, țintesc capul cu 3 din 5 gloanțe!”

Brianna Fraser, de la gazde (30 puncte), și Sparkle Taylor, de la oaspeți (28 puncte), au fost cele mai bune marcatoare, iar Britney Jones, una dintre achizițiile recente ale covăsnencelor, a fost MVP.

Cu două etape rămase de disputat din sezonul regulat, Sepsi conduce Liga Națională de Baschet Feminin, cu 39 de puncte, fiind urmată de rivala din Satu Mare (38) și de FCC Baschet UAV Arad (37).

Primele opt formații din campionatul feminin românesc vor evolua în playoff, în sistem eliminatoriu, sferturi de finală, semifinale și finală.

Citește și: 

Câte puncte și câți bani i-a adus Simonei Halep calificarea în semifinalele Indian Wells: „Sunt aproape de cel mai bun nivel”

Veste mare primită de Djokovic din Franța: „Nimic nu stă în calea participării lui la Roland Garros”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează