SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Câte puncte și câți bani i-a adus Simonei Halep calificarea în semifinalele Indian Wells: „Sunt aproape de cel mai bun nivel”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 08:14 / Actualizat joi, 17 martie 2022 09:33

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells. În sferturi, Halep a învins-o pe Petra Martic (31 de ani, 79 WTA), scor 6-1, 6-1. 

Pentru acest succes, Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 344.000 de dolari. Dacă va trece de Swiatek, suma ajunge la 646.000 de dolari, iar dacă obține trofeul va primi 1.231.000 de dolari.

Ce urmează pentru Simona Halep la Indian Wells: duel cu noul număr 2 WTA » „Mă aștept la o luptă grea”
INDIAN WELLS
Ce urmează pentru Simona Halep la Indian Wells: duel cu noul număr 2 WTA » „Mă aștept la o luptă grea”

Simona Halep, salt în clasamentul WTA 

Succesul cu Martic i-a adus și 360 de puncte WTA. Astfel, va face un salt impresionant în clasament. Într-o ierarhie live, virtuală, a urcat 6 poziții, până pe 20. Dacă va cuceri trofeul, Simona ar reveni între primele 15 jucătoare ale lumii.

Dubla campioană de Grand Slam ajunge pe locul 8 și în ierarhia virtuală pentru Turneul Campioanelor. Practic, în acest moment ar fi calificată la competiția care încheie anul în circuitul feminin.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Petra Martic

Simona Halep: „Zi de zi mă simt mai bine”

La finalul partidei cu Martic, Halep a vorbit despre victoria din sferturile Indian Wells și s-a declarat mulțumită de nivelul la care se află.

„A fost, probabil, cel mai bun meci din acest am. M-am simțit foarte bine, am fost agresivă, am făcut totul bine. De când am intrat pe teren mi-am dat seama că mă simt bine și că am încredere. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat.

Înseamnă mult să fiu în semifinală. Îmi dă încredere că pot juca la acest nivel. Au fost ani grei și înseamnă mult că pot juca așa bine aici. Voi fi mai încrezătoare. 

Zi de zi mă simt mai bine, mai încrezătoare. Simt că sunt mai aproape de cel mai bun nivel. Muncesc din greu, iar acum văd rezultate. Mă simt foarte bine, sunt aproape de ceea ce am jucat în trecut”, a spus Halep la conferința de presă.

Citește și: 

Simona Halep, detalii despre victoria fulminantă de la Indian Wells: „Asta am făcut de dimineață și totul a mers perfect” + cine e talismanul norocos

Simona Halep, la o victorie distanță de un podium istoric al tenisului! Doar surorile Williams și Sharapova o depășesc + salt important în clasament

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close