SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

VIDEO Au apărut imaginile! Britney Spears, pălmuită de bodyguardul noii senzații din NBA » Concluzia Poliției: „S-a lovit singură!”

Apar noi detalii despre scandalul iscat între Britney Spears (42 de ani) și staff-ul lui Victor Wembanyama (19 ani), noul star din NBA. Foto: TMZ
Apar noi detalii despre scandalul iscat între Britney Spears (42 de ani) și staff-ul lui Victor Wembanyama (19 ani), noul star din NBA. Foto: TMZ

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 08:17 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 09:10

Apar noi detalii despre scandalul iscat între Britney Spears (42 de ani) și staff-ul lui Victor Wembanyama (19 ani), noul star din NBA. În imaginile publicate de TMZ se observă cum cântăreața este agresată fără avertisment de unul dintre bodyguarzii francezului.

Noul clip publicat de TMZ vine în sprijinul declarațiilor lui Britney Spears, care îl acuza pe bodyguard: „M-a lovit, nu a ezitat, chiar dacă erau multe persoane în jur. Aproape m-a doborât, ochelarii mi-au căzut de la ochi”.

Britney Spears, pălmuită de bodyguardul lui Victor Wembanyama

Un membru din staff-ul lui Wembanyama a declarat Poliției din Las Vegas că vedeta nu a fost lovită cu pumnul, doar i s-a îndepărtat mâna. Francezul susținuse și el că a fost împins.

Imaginile arată însă că Britney Spears nu l-a împins sau tras. Întinsese mâna pentru a-i atrage atenția baschetbalistului, în timp ce striga: „Domnule! Domnule!”.

Imediat după ce este lovită, Britney strigă: „Asta e America! F*** you all”

Poliția din Las Vegas a analizat imaginile și declarațiile martorilor, iar bodyguardul nu va fi pus sub acuzare. Concluzia polițiștilor a fost că Britney s-a lovit singură! 

Britney a întins mâna spre bărbatul din fața ei și pare că îl atinge discret pe umăr. Bodyguardul, fără să se uite în spate, întinde mâna stângă pentru a îndepărta mâna lui Britney de pe bărbat. A folosit suficientă forță pentru ca Britney să se lovească singură cu mâna în față, iar ochelarii să îi sară de pe cap.
Concluzia polițiștilor după analiza imaginilor video

Britney Spears, conflict cu echipa lui Victor Wembanyama

„Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine. Pentru cea de noaptea trecută nu am fost pregătită. Am recunoscut un sportiv în holul hotelului. Mai târziu, la un restaurant diferit, l-am văzut din nou. Am decis să îl abordez și să îl felicit pentru succesul recent.

Era gălăgie în interior, așa că l-am atins pe umăr pentru a-i atrage atenția. Am văzut ulterior declarația jucătorului, că l-aș fi tras din spate. Dar eu doar l-am atins.

Unul dintre oamenii care îl păzeau m-a lovit, nu a ezitat, chiar dacă erau multe persoane în jur. Aproape m-a doborât, ochelarii mi-au văzut de la ochi. Mereu sunt abordată de oameni. De fapt, chiar în acel moment aveam în jur peste 20 de fani. Oamenii mei n-au lovit pe nimeni.

Știu că este extrem de jenant să împărtășesc această poveste, dar era deja în presă. Violența fizică e tot mai frecventă în lume. De multe ori în spatele ușilor închise. Sunt alături de toate victimele.

Încă nu am primit scuze din partea jucătorului, a oamenilor de ordine sau a echipei lui. Le aștept”, a scris Britney Spears pe Instagram.

Explicațiile lui Victor Wembanyama

Am văzut și eu știrile, am primit multe telefoane. Mergeam cu niște oameni din echipa de pază, erau mulți fani în jur. O persoană m-a strigat, dar le-am spus oamenilor să nu se oprească, s-ar fi creat o îmbulzeală. Acea persoană m-a tras, nu am văzut, nu mi-am dat seama cine e.
Știu doar că forțele de ordine au împins-o, nu știu cu ce intensitate. Asta a fost, m-am bucurat apoi de cină. Nu am știut că era Britney Spears. Când am ajuns la hotel am aflat, nu îi văzusem fața. Nu mi-a venit să cred

-Victor Wembanyama

Citește și: 

Nikita Vlasov, antrenorul Lesiei Tsurenko, cea care a învins-o pe Ana Bogdan la Wimbledon, îl atacă pe șeful WTA: „Le discriminează pe jucătoarele din Ucraina”

Surprize mari în calificările Marelui Premiu al Marii Britanii » Nume neașteptate în fruntea grilei de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Alunelu45
Alunelu45  •  09 Iulie 2023, 10:00

Jenant Britney…tu esti un star mondial chiar daca prafuit si sa te extaziezi dupa un pustan afro?! Chiar atat de jos ai ajuns? In curand o ajungi pe madona.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  09 Iulie 2023, 09:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  09 Iulie 2023, 09:35

Memegerul general a atacat cu bodyguarzii, pe asta il aparau

Vezi toate comentariile (4)
Comentează