SPORTURI  »  BASCHET  »  CORONAVIRUS

Cât costă ignoranța? A făcut glume pe seama coronavirus, a fost infectat și acum donează o sumă cu 5 zerouri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 09:27

Rudy Gobert, primul jucător din NBA care a fost diagnosticat cu COVID-19, are de gând să doneze 500.000 de dolari pentru a ajuta oamenii care se luptă cu virusul.

Jucătorul de la Utah Jazz va oferi 200.000$ angajaților part-time de la arena Vivint Smart Home din Salt Lake City, care și-au văzut locurile de muncă puse în pericol de decizia de a suspenda sezonul de NBA.

Câte 100.000$ vor merge către serviciile sociale din Utah și Oklahoma City care se ocupă cu combaterea coronavirus și alți 100.000$ vor ajunge în Franța, țara sa de origine.

„Sunt smerit de eforturile și grija oamenilor de pe întreg globul pentru cei afectați de COVID-19, mai ales de comunitățile mele din Utah și Franța. Apreciez statul Oklahoma și grija pe care au avut-o de mine și, bineînțeles, familia mea de la Utah Jazz”, a declarat Gobert.

Suspendarea sezonului de NBA nu afectează doar jucătorii și fanii, ci are un impact puternic asupra salariilor a mii de zilieri de la arene din Statele Unite. Arena Vivint Smart Home este casă a mai mult de 800 de angajați. 

Pe lângă meciuri de baschet, arena mai găzduiește concerte și alte evenimente publice. Patru concerte au fost amânate și Utah Jazz mai avea 10 jocuri pe teren propriu de jucat, înainte ca sezonul să fie suspendat. 

Glume pe seama virusului

Gobert a fost criticat recent pentru o glumă pe care a făcut-o jurnaliștilor, care i-ar fi putut pune pe aceștia sub riscul de a lua virusul. În timp ce Rudy părăsea un eveniment media pe 9 martie, înainte să fie diagnosticat cu COVID-19, a atins toate microfoanele de pe masa de interviu, într-un mod batjocoritor. (Detalii AICI)

Citește și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!

Vor să plece din România după ce Klaus Iohannis a decretat stare de urgență: „Uman, nu mă pot împotrivi. Primesc mesaje din minut în minut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  15 Martie 2020, 11:30

Asta e tare ! Deci dacă ai făcut bășcălie de veorica te prostești și tu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează