SPORTURI  »  BASCHET  »  INCIDENT

Cine sunt cei doi baschetbaliști americani înjunghiați la Brăila: ambii ajunseseră în România de doar o lună

Joseph McClain
Joseph McClain

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 17:21

Baschetbaliștii americani Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din oraș! Primul e în stare gravă și a fost deja transportat cu un elicopter SMURD la București, unde medicii se pregătesc să-l opereze din nou.

Originar din Milwaukee, statul Wisconsin, Darrell Bowie are 25 de ani și a ajuns la Brăila în 2017, după ce mai jucase la Northern Illinois, în SUA. Are 100 kg și 198 cm. A jucat în NCAA la Illinois și Iowa State, fiind jucător de bază la ambele. Înainte de a venit la Brăila a evoluat în Thailanda, la Kabayan Pilipinas, unde a avut o medie de peste 23 de puncte pe meci.

Joseph McClain s-a născut la Philadelphia, statul Pennsylvania,  iar pe 12 august a împlinit 24 de ani. Acesta și-a început cariera la Esperanza Academy, iar în tinerețe a mai jucat fotbal, dar și baseball. Are 90kg și 194 cm. Vorbește engleză și spaniolă și are dublă cetățenie, americană și liberiană. Face parte din Biserica Misionară Baptistă. A jucat pentru naționala Liberiei, iar la Colegiul Bluefield din Delaware a evoluat sub comanda foștilor jucători din NBA Richard Morgan și Keith Jennings.

Ambii fuseseră transferați de clubul din Brăila în această vară, dar aventura lor în România se va încheia cu siguranță după nefericitul incident, ei solicitând deja să revină în SUA. Mai mult, toți străinii de la ACS Cuza Sport Brăila au cerut să plece de la echipă!

  • CONTEXT: Cei doi sportivi au fost atacați cu cuțite și loviți cu sticle într-un bar. Cei doi sportivi au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați. Starea lui McClain este stabilă, însă mult mai gravă este situația lui Darrel Bowie, care a fost adus în această după-amiază cu un elicopter SMURD la București. Medicii se pregătesc să-l opereze din nou, acesta având plăgi înjunghiate la plămâni și intestine. (Toate detaliile, AICI)

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează